A fekete fehérsége

2016. november 27. 11:24

Le lehet írni, hogy Orbán Viktor ellentmondásos, hogy Donald Trump tönkreteszi az amerikai demokráciát, és hosszú cikkekben értekezni arról, miért lehetetlen az, ami megtörtént, de a ló feje mégis elöl van, a farka meg hátul.

2016. november 27. 11:24
Sitkei Levente
Magyar Idők

Ha a világsajtó masszáját tekintjük, a világ egy emberként gyűlöli a fekete bárány Donald Trumpot, gyűlöli a másik fekete bárány Orbán Viktort, gyűlöli a karácsonyt és a húsvétot, kineveti a vallást, a hagyományokat, és minden egyes lépését a szex irányítja.

A világsajtó liberális, annak minden jellegzetességével. Nem érdekli a messzi földön élők élete, a hazai trend foglalkoztatja, és ezt a trendet ők diktálják, a modern és felvilágosult, a régi eszméket elvető elit, amely szerint a ló feje és farka voltaképp semmiben sem különbözik, felfogás kérdése az egész. Az a szőrös valami akkor is a feje lesz, ha roppant sebességgel rohan a világ visszafelé, távolodnak a házak, az emberek, a szivárványos zászlók, a semlegeseknek kialakított vécék. Csak jól meg kell fogalmazni az egészet.

Csakhogy ez illúzió. Csúsztatások és egyszerű hazugságok tömege, némi igazságmorzsával. Le lehet írni, hogy Orbán Viktor ellentmondásos, hogy Donald Trump tönkreteszi az amerikai demokráciát, és hosszú cikkekben értekezni arról, miért lehetetlen az, ami megtörtént, de a ló feje mégis elöl van, a farka meg hátul. A leírt világ és a valóság között hatalmas szakadék tátong, áthidalhatatlan és felmérhetetlen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2016. november 27. 13:17
Még kormànyoldalhoz képest is ritka egy szar írás.Ki gyűlöli a karácsonyt hűlyegyerek?És a Népszabadság volt veszteséges...
noMores
2016. november 27. 12:44
Mutatom, hogy nez ki a seggnyalo kormanymedia: http://444.hu/2016/11/25/kemfoto-igy-fog-kinezni-a-nyomtatott-ripost-vagyis-a-kormanykozeli-ellen-blikk http://444.hu/2016/11/25/a-nem-nott-erezhetoen-a-kormanyzati-befolyas-a-magyar-mediaban-kepverseny-gyoztese Oklendezni kell.
Mich
2016. november 27. 12:12
"A leírt világ és a valóság között hatalmas szakadék tátong, áthidalhatatlan és felmérhetetlen.” Ezért kell gondolkozni.
Mindjárt
2016. november 27. 11:30
Ostoba zsideszbolsik nem veszik észre, hogy Trump utálja a kommunistákat. Kétségbeesetten próbálnak hasonlatot találni Orbán, a mocskos kommunista szülők, kommunista KISZ titkár, Soros tanítvány kölke és Trump közt. Nincs ott semmi hasonlat ebtársak. Trump egy hihetetlenül sikeres amerikai üzletember akit gyűlöl az a Soros aki a kommunista Orbánt tanította meg demokráciázni. Abban reménykedjetek, hogy Trump minél kevesebbet tud meg Orbán múltjáról és hazai kommunista/maffia módszereiről. Maradjatok csendben, nagyon csendben. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!