Kubatov, a magyar apa kitartatná lányait

2016. szeptember 15. 14:56

Ahogyan Kubatov pártigazgató fogalmazott, ő a fiáért aggódik. Mert, amint a hvg.hu írta, így beszélt a bevándorló-gyűlöletről: „az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.”

2016. szeptember 15. 14:56
Veress Jenő
Népszava

„Lázár János - azóta igencsak kikupálódott - hódmezővásárhelyi polgármesterként 2008-ban azt mondta, hogy akinek »nincs semmije, az annyit is ér«. Hozzátette, fia, Boldizsár „jó partinak” fog számítani a helyi lányos anyák körében. Alighanem arra gondolhatott, hogy a csemete majdani neje a női princípiumának élhet csak, hiszen Boldinak van már svájci bankszámlája is. Aztán kiderült: tízéves korára egy 60–70 millió forintot érő budai luxuslakás tulajdonosa is lett. (...)

Azt még nem tudjuk, hogy a Lázár és a Kubatov-család (meg a Keresztapa népes famíliája) miképpen döntött gyermekeik jövőjéről. Nyilván nem úgy, mint migráncsországban, ahol tevékért, vagy éppen kemény dollárokért adják feleségül a gyermeklányokat. Dehogy! Minálunk a nemesi családok leánygyermekei saját, közbeszerzett lábukra állnak. Ahogyan Kubatov pártigazgató fogalmazott, ő a fiáért aggódik. Mert, amint a hvg.hu írta, így beszélt a bevándorló-gyűlöletről: »az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 29. 09:29
Egy beszédből dajkálgatnak egy egy mondatot és azzal igyekeznek acélossá tenni petyhüdt olvasótáborukat, de már maguk sem hiszik, hogy sikerül...
Peter8811
2017. március 27. 20:53
Én téged tartanálak ki, arccal felém és meztelen seggel a buzik felé.:)))
atila68
2017. február 06. 15:09
Jenő! A népszavában hivatkozol a hvg.hu oldalra. Derék. Ettől függetlenül megint összefüggéstelen amit beszélsz/írsz. Attól, hogy te tudod miről zakatol odabent a mentális kisgőzös mi csak annyit látunk, hogy füst jön a füledből.
catalina9
2016. szeptember 16. 20:52
balbakó [Hozzászóló kiszűrése] 2016. szeptember 15. 16:55 2 Egy beszédből dajkálgatnak egy egy mondatot és azzal igyekeznek acélossá tenni petyhüdt olvasótáborukat, de már maguk sem hiszik, hogy sikerül..." Találó fogalmazás+
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!