Honfoglalás

2016. augusztus 02. 13:25

Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából.

2016. augusztus 02. 13:25
Török Mónika
Nem ebben állapodtunk meg!

„Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából.

Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket.

Nem sokkal később megjöttek a rokonok és végigdúlták a vidéket, ameddig hegyekbe nem ütköztek. Ezen nagyon fel voltak háborodva az épp csak lecuccolók, de még így is meglepte őket, hogy másodszor is visszajöttek a rokonok és így kő kövön nem maradt.

Behívtak akkor csomó rokon népet letelepedni, mert kínos volt az emberhiány (kunok, besenyők, jászok). Amikor ez a kínosság nagyon ott volt, akkor saját maguk mészárolták le őket.

Tényleg csak háromszor kellett pislantani, máris jöttek a további rokonok és Mohácsnál konkrétan megszüntették az addig sem létező valamit.

Amúgy elég sok ideig nem kezdtek vele semmit, még sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Gárdonyi szívszorítóan megírja az Egri Csillagokat, ami igen szép regény, csak a történelemhez van elég kevés köze, de imádjuk.

Hahó, csak szólok, hogy a büdös Habsburgok küldték haza a gaz muszlimokat.

Akik addigra felépítették a közigazgatást, az úthálózatot, a vízvezetékeket, hozták a krumplit, a paprikát, paradicsomot, tulipánt, fürdőket, meg mindent, ami még eszünkbe juthat a Brian életéből.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2021. szeptember 05. 01:06
Szép volt, te sehonnai szuka. Ja, és kész mázli, hogy nem a tefajtádat kellett azzal a lóval átbaszni, az biztos nehezebb lett volna. :D Bezzeg ha 907 nyarán sikerült volna az baszottul civilizált Nyugatnak megsemmisíteni ezt az általad nyilván korcsnak tartott nemzetet, akkor ma neked nem lenne kibe beletörölnöd a koszos lábadat. Szóval köszönd meg szépen, hogy mi, magyarok létezünk.
pipitér55
2021. szeptember 05. 01:05
Érthetetlen, hogy egy ilyen szutyok zsidra ribancnak, akire a szúnyog sem lenne kíváncsi, ha nem ilyen okádékot böfögne fel magából, miért kell teret adni?!! Azért, hogy a jogosan felháborodó magyarságukat, nemzeti öntudatukat -még vannak azért páran hál'Isten- védők elküldjék a halál farkára, az ilyen penész büdös pondrót, hogy aztán ő és a jajongó kis fajtársai gyorsan, rögtön előhúzhassák az antiszemita kártyát, hogy őt itt jaj mennyire is bántják a nacionalistanácifasisztaantiszemita magyarok, és lobogtatva végigtúrázzák vele a félvilág médiáit. Valószínű, hogy csak egy ócska jellemtelen tetű provokátor ribanc, akit valamire való férfi még bottal sem piszkálna meg...
Flagellator1974
2021. szeptember 05. 01:04
Senkinek ne legyenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy a világ zsidósága mit érez irántunk, magyarok iránt. A dánielpétereket és a torokmonikákat igenis komolyan kell venni.
haj rá
2021. szeptember 05. 01:04
Ezt zsidaj elledéket, vagy a dédszukáját is befogadtuk!Kemény fizikai munkára lesz fogva a kloákáján kiszart elledéke is!Ezért fosnak !Gáz lesz én szóltam!!!Alijázzatok és itt Svájcnak mi fogunk kölcsönöket adni!!Ajvé,Salome,Solomon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!