Kellemes karácsonyt, te mocskos állat, és boldog új évet!

2016. január 07. 11:03

Kezd elhatalmasodni rajtam a félelem, hogy ha Európa nem lép fel határozottan a másod- ill. harmadgenerációs bevándorlók kialakuló párhuzamos társadalmaival kapcsolatban, akkor a karácsony, valós veszélybe kerül.

2016. január 07. 11:03
Forgács Ádám
adamforgacs.com

„A bevándorlási hullámmal kapcsolatban mindig óvatosan és megalapozottan igyekeztem megnyilvánulni. Hiszek az egyetemes emberi jogokban és abban, hogy minden ember megérdemli az egyenlő lehetőségeket. Ugyanakkor kezd elhatalmasodni rajtam a félelem, hogy ha Európa nem lép fel határozottan a másod- ill. harmadgenerációs bevándorlók kialakuló párhuzamos társadalmaival kapcsolatban, akkor életünk egyik legmeghatározóbb intézménye, a karácsony, valós veszélybe kerül. Ezek a gondolatok még az óévben fogalmazódtak meg bennem, viszont az új év eseményei csak tovább táplálták bennem a gondolatok e negatív spirálját. A kölni eseményeket látva nem csak az oly jelképes intézményeket kezdtem el félteni, mint a karácsony, hanem az annyira mára természetesnek vetteket is, mint a közbiztonság vagy az önfeledt szórakozás.

Sokkal ijesztőbbnek tartom az új év első éjszakáján történteket, mint például a párizsi merényleteket. A Párizsban történtekre még rá lehetett sütni azt a valószínűségszámítás által vezérelt érvet, hogy néhány szélsőséges sejt az elkövető és ezért összességében nem jelent a társadalomra komoly veszélyt. Kölnben azonban, a becslések alapján, 1000 ember garázdálkodott, mindezt szervezetten. Megdöbbentő. Megdöbbentő az, hogy, a mai Európában, ilyen mértékben jelen vannak a párhuzamos társadalmak. Megeshet az, hogy egy német városban, a dóm mellett, szilveszter éjszakáján van aki szórakozni akar és van 1000 másik ember, aki pedig erőszakoskodni, lopni és félelmet kelteni.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2016. január 08. 04:44
Udo Ulfkotte már 2009-ben a "Vorsicht Bürgerkrieg" c. könyvében felhívta a figyelmet a nagyvárosokban kialakuló paralél közösségekre, de sajnos azok, akiknek ezt meg kellett volna akadályozni, azok nem tettek semmit, sőt, Ulfkottét természetesen lenácizták. És már akkor felsorolta, hogy melyek azok a szervezetek, akik nagyon jól élnek ebből. Figyelmeztetett arra is, hogy egyre többen kerülnek be a politikába - lásd SPD, Grünek. Mára mind a tartományi, mind a szövetségi kormányban megtalálhatóak és természetesen ők a hangadók a bevándorlás támogatásában.
Orange79
2016. január 07. 19:06
A nyilvánvaló demográfiai adatok és az idegen, invazív hordák attitűdje alapján nem nehéz megjósolni európai nemzeteink sorsát. Persze nem ártana levenni a rózsaszín PC szemüveget végre. Abban a pillantban amikor eléri a kritikus tömeget a beözönlő muszlim csürhe és x. generációs fattyaik átveszik az irányítást. Eleinte parlamenti képviseletük lesz, majd a törvényhozás fokozatos átformálása fog megtörténni az iszlám szellemében és előbb-utóbb kormányt alakítanak. A tolerancia, a nyitottság, a liberalizmus szépen eltűnik, betiltják az európai ünnepeket, korlátozzák a fehér őslakosok jogait. Kiszülnek minket a saját kontinensünkről, demográfiai, etnikai katasztrófához vezet a folyamat. Kihal a fehér rassz, a kereszténységet pedig felszámolják.
OberEnnsinnen
2016. január 07. 14:30
" Kölnben azonban, a becslések alapján, 1000 ember garázdálkodott, mindezt szervezetten. " Az elindításukkor kapott készpénz + teló + szemhunyorítás azt jelentette: nők is lesznek, az utcák-terek tele vannak velük, - főként a keresztények dómjai közelében - csak nyúlni kell értük... Igaz-e, Gyurka bácsi? Ha dómok, templomok közelében csinálják, semmiképp nem lehetnek elutasítva, a keresztény "nők" csak rájuk várnak. Ja, hogy a kereszténységet ezzel is támadás-nyomás alatt lehet tartani, a KZ-táborok foszladozó emlékét kiegészítendő, az éppen véletlen... És tényleg: a rendőrség is megfigyelőként szerepelt, mint a holland "katonák" Srebrenyicánál... A kölnieknek, - a györgyök megígérték!
szerénygúnárgedeon
2016. január 07. 13:44
És még mindig ott tartunk, hogy dresszkódot a nőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!