Van ahol már tilos a robot és ember közti szex

2015. október 27. 10:03

Betiltotta a rendőrség a "Love and Sex With Robots" konferencia megrendezését Malajziában.

2015. október 27. 10:03
Helen Holmes
Jezebel

Betiltotta a maláj rendőrség a "Love and Sex With Robots" konferencia megrendezését Malajziában. Az előző konferencia Portugáliában került megrendezésre, ahol tucatnyi akadémikus prezentálta az ember és gép közötti szexuális kapcsolat különféle lehetőségéről írt tanulmányát. A maláj rendőrség vezetője Tan Sri Khalid Abu Bakar erkölcstelennek és felháborítónak nevezte a konferenciát egy sajtótájékoztatón. Malajziában amúgy is tilos a szabados szexuális élet, hiszen muszlim ország.

Persze fel lehet tenni a kérdést, akkor egy dildo vagy egy vibrátorral elért orgazmus minősíthető vagy sem a szó szoros értelmében géppel történő szexuális kapcsolatnak vagy sem? Hiszen ezek még nincsenek betiltva Malajziában. Vagy ami késik, az nem múlik?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kremerzoltan
2015. november 01. 03:28
Könyvtárközi kölcsönzés szolgáltatás és gyors komoly embereknek MAGYAR E-mail: [email protected], könyvtárközi kölcsönzés szolgáltatás és gyors komoly embereknek Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Svájcban, Észtországban, Kanada, Portugália, Írország, Olaszország, van egy fővárosa, amelyeket használni fognak nyújtani különleges kölcsönök rövid és hosszú távú from € 2,000 € 1.800.000 bármilyen komoly ember akarja, hogy e kölcsön. 3% -os kamatot évente szerint kölcsönadott összeget, mert, hogy különösen nem akarom megsérteni a törvényt uzsora. Ön tudja visszafizetni több mint 3-45 évvel maximális szerint a kölcsönzött összeg. forduljon hozzám több információ: e-mail: [email protected]
Békanász a hasadon
2015. október 31. 16:53
" tucatnyi akadémikus prezentálta az ember és gép közötti szexuális kapcsolat különféle lehetőségéről írt tanulmányát." Milyen akadémikusok ezek? Mint Elena Ceausescu?
nisz
2015. október 31. 13:00
Szép új világ!
Akitlosz
2015. október 31. 11:45
Mintha több is lenne a frusztrált, erőszakos ember a muzulmánok között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!