EURÓPA VAN MÁR VÉGVESZÉLYBEN

2015. szeptember 04. 17:29

Fél éve mondom, legutóbb június 25-én figyelmeztettünk MINDENKIT, hogy Európa megtelt!

2015. szeptember 04. 17:29
Mészáros Imre

Fél éve mondom, legutóbb június 25-én figyelmeztettünk MINDENKIT, hogy Európa megtelt!

A brüsszeli „főurak” pedig ez ügyben és érdemben sem tettek semmit!

Előbb 1 000-vel, majd 10 000-vel ma már 100 000-vel jönnek, minden okmány nélkül üldöztetésre hivatkozva. Hamarosan elérjük a milliós számokat. Fél éve azt mondtam, hogy 2016-ra 5 000 000 millió ember fogja megszállni Európát minimum! Folyik a népvándorlás és észre sem akarják venni a fejlett nyugaton, hogy Európát igaz még nem fegyverrel, de szó szerint elfoglalják.
 
Az, hogy Európa vezetői nem tesznek semmit, számomra világossá vált, hogy hazánkat kell megvédeni! Komoly hadseregünk ugyan nincs, de arra még jók lehetnek, hogy határainkat megvédjék ezektől az "emberektől"! Tisztelet a kevés kivételnek, akik valóban politikai üldözöttek!
 
Elvben a katonai szövetségünk kiterjedhetne arra is, hogy akár közös erővel is távol tartsuk ezen személyeket Európa határaitól. Első lépésként a magyar honvédséget és minden olyan társszerveket kell a határ védelmére vezényelni, akik fokozatos kényszerítő eszközök használatával, végső esetben akár tűzparancsot is adva, minden körülmények között a jelenlegi határainkat biztosítsák! Aki pedig valóban politikai menekült azoknak nyitva állna a lehetőség a menekült státuszra, 
 
HA VÉGIG TUDJÁK VÁRNI A KÉRELMÜK ELBÍRÁLÁSÁT!
 
Tehetnénk azt is, mint a csehek vagy az osztrákok, hogy átengedik őket minden ellenőrzés nélkül, de idővel ez vissza üthet, akár az előbbi országokra is, ahogy ránk is!
 
Tisztelt Magyar Kormány!
 
Tessék a leghatározottabban lépni, akár tetszik az EU-nak, akár nem! Vagy dönthetnek arról is, hogy mi is átengedjük őket nyugatra, de akkor csak idő kérdése és Európának VÉGE!
 
Tessék nem tanácskozgatni, hanem LÉPNI, ÉS MINÉL ELŐBB!
 
Előre is köszönöm a magyar nép nevében:
 
Mészáros Imre
elnök,
Gój Motoros Egyesület
 
(Közlemény.)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. szeptember 05. 21:31
A mai Németország ugyanúgy nem képes kezelni ezt a válságot, mint ahogy a weimari köztársaság sem volt képes érdemi válaszokat adni. Potens vezetőt Németországnak!
2015. szeptember 05. 13:45
Európa megtelt, de ennél van sokkal nagyobb baj is: a menekültek részleges fogadásával a fejlettebb európai államoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a különféle végzettségűek között mazsolázzanak, és azokat a jobb fizetésekkel megtartsák. Ezzel pedig ellehetetlenítik azokat az országokat, ahonnan a menekültek elindultak. Ilyen alapon tartom rossznak, sőt arcátlan dolognak a menekültkvóta bevezetését is.
zöldalma
2015. szeptember 05. 09:56
A kis csipet-csapatodat ideje átkeresztelni Kafir Motorosokra.
Vasvirág
2015. szeptember 05. 08:09
Az előbbi írásom "OberEnnsinnen-nek" szólt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!