Védett hazák

2015. július 28. 19:29

A legaljasabb balliberális propaganda eszközeivé váltak az önmagukat hős forradalmárnak gondoló önkéntesek.

2015. július 28. 19:29
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Napi Gazdaság

„Amikor még csak Froemel Fruzsina vitt haza otthonába harminc afgánt, egyszerű hangulatkeltésre gyanakodtam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez volt a jel. Pedig ő is arról számolt be több helyen is idézett önriportjában, hogy úgy érezte magát, mint egy háborús filmben, gáz sem volt a lakásban, hideg vízben voltak kénytelenek fürdeni.

Nagyon rövid idő alatt jutottunk el innen a nácizásig. Az elmúlt hétvégén ugyanis, amikor a korábbiaknál jóval több, 4725 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte, arról szóltak a hírek, hogy Budapesten több, úgynevezett »védett házban« menekülteket »bújtattak« önmagukat civilnek mondó aktivisták. Ez a szóhasználat még azokat is fel kell háborítsa, akik csak hevenyészve ismerik a magyar történelmet és a magyar nyelvet. Konkrétan azt jelenti, hogy az illegális határátlépőket nem is hazájukban üldözték igazán, hanem itt, a náci Magyarországon kell őket bújtatni a »semleges civileknek« a nyilas pribékekhez hasonlító rendőrség elől. Túl azon, hogy az ostoba párhuzammal megsértenek minden zsidó származású embert, akik számára egészen mást jelentő, védett fogalom a „védett ház”, a legaljasabb balliberális propaganda eszközeivé váltak az önmagukat hős forradalmárnak gondoló önkéntesek. Nem számít az sem, ha akarattalanul. Jó, ha tudják, a magyar emberek nagy többségének nagyon elege van ebből a megbélyegző, bűntudatkeltő retorikából.

Nem igaz egyébként az sem, hogy a magyar társadalom érzéketlen lenne az illegális bevándorlás emberi vonatkozásai iránt. Összefogtak a legnagyobb karitatív szervezetek, hogy összehangolt, hozzáértő tevékenységükkel segítsenek azoknak, akik tényleg rászorulnak. A déli határ mentén élők épp arról számolnak be, hogy erejükön felül segítettek eddig, mára azonban tarthatatlanná vált a helyzet. Mindenkit megindít a síró gyermeket cipelő anya képe a csongrádi mezőkön, de az épeszűek azt is tudják, egy bonyolult, nagy ábra piciny részletén érzékenyültek el, amin nem ártana inkább elgondolkodni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 29. 11:50
ottó! Ebben a írásodban is benyaltál oda, ahova kell és burkoltan belerúgtál a magyarokban. Akik meg, képtelenek a soraid között olvasni, mert nincs meg hozzá az eszük, plusszoltak itt ezerrel.
NagyPál
2015. július 29. 03:28
"... önmagukat civilnek mondó aktivisták." Ezt Gajdics a Fidesz egyik legnagyobb és legjobban fizetett nyalonca le meri írni?
Mich
2015. július 29. 01:41
Aljasságban és gátlástalanságban nincsen hiány az álbaloldalon, és mégis egyre jobban ráfáznak... "ez aztán a valami..."
Tintamin
2015. július 28. 22:43
Mondjuk amikor a derék hazafik a (kurvanagy bohóckodásba torkolló) menekültverő körutat intézték, azért lehet azt gondolni, hogy itt van félnivalója annak, aki menekültnek néz ki. Ennyi. Mert ezek a derék magyar emberek nem sokat kérdeznek (öröm, ha beszélni tudnak). Probléma van, de talán nem kormányról kellene uszítani, hanem megoldásokat keresni, pl. ha már az állam annyira gyökérbéna, hogy képtelen kezelni a szitut (meg nem is akarja), akkor legalább a karitatív szervezetekkel egyeztessen, meg adjon nekik pénzt az EU-tól érkező milliárdokból. Esetleg szólna az öleb-egyházainak, hogy ugyan mozgassák már meg a hőskeresztyén seggüket, amikor épp igény lenne rá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!