Csak egy rakás

2015. július 25. 10:16

De akkor vajon mit kezd a Jobbik és Vona a fent idézett kuruc.infós iszonyattal? Az a Vona, akinek könyvét ott reklámozzák ezen a szennycsatornán?

2015. július 25. 10:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Nos, a Kuruc.info nevű szennycsatorna 2015-ben egy Szegeden megvert magyar lány tragédiája kapcsán fajgyalázást emleget, mert a lány barátja kubai származású. A Kuruc.info olvasói pedig mélyen egyetértenek mindezzel, helyeslően kommentelik a dolgot, és örvendenek, hogy megverték a »fajgyalázó« nőt, »akinek nem elég jó a magyar farok«.

A drága jó Csókay András azt mondta egyszer, hogy ezeket az embereket »jobbá kell szeretni«. Az eszemmel tudom, hogy Csókay Andrásnak van igaza. De sajnos képtelen vagyok erre. Az érzelmeim nem engedik. Én szívem szerint internálnám őket valahová, messzire, ahol rajtuk kívül nincs senki és semmi, csak vadállatok és sziklák, és ott oldják meg maguk között az életüket. Fajgyalázás nélkül, őrizve a »tiszta vért«.

Persze, ez is mindegy. Csak tudnunk kell, kikkel állunk szemben, és kikkel vagyunk kénytelenek együtt élni, egy levegőt szívni. Sajnos. És persze érdekes ilyenkor felidézni azt is, amikor Vona Gábor nemrég kijelentette: »Aki náci romantikára vágyik, aki pogromokra vágyik, az eltévesztette a házszámot, annak nincs helye a Jobbikban.«

Jó. De akkor vajon mit kezd a Jobbik és Vona a fent idézett kuruc.infós iszonyattal? Az a Vona, akinek könyvét ott reklámozzák ezen a szennycsatornán, ezen a förtelmen, együtt a »fajgyalázással«. »Fekete bárány, fehér holló« – hirdeti Vonát a Kuruc.info. Kár, hogy innen az egész csak egy rakás szarnak látszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 987 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 26. 18:22
"Csak egy rakás" ................... Hát tényleg csak az vagy! (Méghozzá a büdösebb fajtából!)
48gondolkodó
2015. július 26. 12:37
A mószerolás, a bolsevik módszer, bevált dolog a politika által irányított médiában, ennek aljas és alávaló példányát prezentálja most Bayer Zsolt. A lényege az, hogy a megvezetett olvasóival elhitesse, hogy a politikai ellenfelei alávaló gazemberek, miközben valójában ő saját maga az.
VakzKommondor
2015. július 26. 03:02
szlovák zsóti, te is odavaló vagy.
thymian
2015. július 26. 03:00
Ahogy itt olvasgattam a délmagyar hozzászólásait, egy s más azért kiderült, amit valahogy a zsótika féle szennylapírók elfelejtettek közölni. Többek között, hogy a gyerek és társasága kábszeres és hogy akit vádolnak, annak egyedül a kezén nem volt sérülése, s hogy a történet, amit előadnak, napról-napra változik. Jól van zsótika, védjed csak az alkohol és kábszerkábulatban élőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!