Ez nem állampárti diktatúra

2015. május 14. 10:02

A jelen helyzetet értelmezve csak annyit látok, hogy Lázár János bizonyos dolgokba nagy hévvel beleáll, aztán visszasomfordál. Interjú.

2015. május 14. 10:02
Schmidt Mária
168 Óra

A Fidesz holdudvarában zajló hatalmi átrendeződés nem ingatta meg az ön helyzetét?

Nem érzek ilyesmit. Ne felejtse el: nem vagyok politikus, történészként és intézményvezetőként elsősorban értékekben gondolkodom.

A Sorsok Háza félkész állapotban van. Lesz belőle valami?

Bízom benne. De a helyzetért és az adófizetők pénzéért Lázár János a felelős. Ahogy a Szabadság téri szobor körüli botrányért, a bojkottért, a szétzilált holokauszt-emlékévért is.

Ön szerint Lázár János értelmezhető Orbán Viktor nélkül?

Természetesen.

Felsőbb engedély nélkül szerintem a szobáját sem hagyhatja el.

Nem tudom, honnan veszi ezt. Ez nem állampárti diktatúra, ideje, hogy másképp gondolkodjunk. A jelen helyzetet értelmezve csak annyit látok, hogy Lázár János bizonyos dolgokba nagy hévvel beleáll, aztán visszasomfordál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. május 14. 19:15
Történésznek hívja magát. " Nem tudom, honnan veszi ezt." Nem tudom, honnan veszi ezt. Nem politikus. Áá. Egy seggfej kullnancs.
tóth mária
2015. május 14. 15:40
https://hu-hu.facebook.com/istvan.dienes.35/posts/1576776152563880 Ezt olvassátok el, ez a ma valósága! ELKÉPESZTŐŐŐ!
írmag
2015. május 14. 13:21
Nem Schmidt Máriát védem, más tanulságú a cikk. Nekünk nem kell - témától függetlenül - előítéletesen, gyűlölködéssel nyilatkozni, fogalmazni, elég a kérdés. Az azzal kierőszakolt választ már – hangvételtől függetlenül is – jó eredménynek könyvelik. A reagálásunk kell, amellyel bennünket szeretnek egymás ellen fordítani és annak alattomos tálalását saját győzelemként megélni. Foxi maxi matróz lett? Vagy egyetem?
Tintamin
2015. május 14. 11:59
Igaza van, ez nem állampárti diktatúra. Ez állampárti maffia. Orbánnak a hatalom, a többieknek a rablás a céljuk. Örülök, hogy ilyen seggnyalók is szolgálják, mint Marcsika, később nem kell gondolkodni, amikor Vitya bukása után őt is lapátra kell tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!