Vona és a kuruc.info

2015. február 04. 17:04

Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

2015. február 04. 17:04
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

A Jobbik Vona Gábor aktív vezetése mellett egyre sikeresebben csúsztatja át magát a szalonképes pártok közé. Ahány televíziós megszólalás – ezekből most már elég bőven kapunk –, az ifjú pártelnök annyiszor mutatja magát és pártját az új erő letéteményesének. És a néző annyiszor várja hiába, hogy a riporter végre az Achilles-sarkánál ragadja meg, és rákérdezzen a kuruc.infóhoz való viszonyára. Ezt a honlapot, mint tudjuk, sehonnai bitang emberek írják, akik a névtelenség mögé rejtőzve uszítanak, rágalmaznak és gyűlölködnek naphosszat, fogyasztóik pedig a politikai pornó kedvelői. Csakhogy éppen ez a szellemi kör az, amelyből a Jobbik kinőtt, és amelyre máig támaszkodik (a portál honlapján ott a Jobbik tagtoborzó hirdetése, Vona Gábor fényképével – aligha a párt tudta nélkül). Hát kérdezzük meg végre Vona Gábort: mi a véleménye a kuruc.infóról? Válaszoljon amúgy egyenesen, nyíltan, őszintén, magyar módra, ahogy állítólag a Jobbiknál szokás.

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2017. január 25. 18:00
Uszítanak és rágalmaznak? Az egyetlen hírportál, ami leírja a valóságot, az egyetlen, ahol ha tévednek, akkor azonnal és önkéntesen helyesbítést tesznek közzé és bocsánatot kérnek az érintettektől. Nem véletlenül a legolvasottabb jobboldali médium.
kohntalan
2015. április 07. 22:42
A Jobbikot felszámolni, a magyar nemzet pöcegördének számító kuruc.infót meg letiltani kell. Minél hamarabb!!!!!!!!!
thymian
2015. március 17. 09:47
A tekre gondolsz? Igen, ahelyett hogy a rendre vigyáznának, ami a dolguk lenne.
Buga Tiborné férje
2015. február 07. 11:34
"Kinyílott a pitypang" - a Bencsikék megírják (Kerényi Imre Demokratikus Chartás/eszdéeszes/fideszes kultúrkomisszár felügyelete alatt). "Ez történik egy társasházzal, ha felüti benne a fejét a cigánypestis" - a Kuruc.info megírja. Szabadon, honorárium nélkül. Ez a különbség köztetek, bencsikbogár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!