Aki nem bakizott bele: Batthyány Lajos

2014. október 06. 17:54

Batthyány Lajosnak első magyar miniszterelnökként még nem kellett semmit visszaadni a tizenharmadik nyugdíjtól a csocsódíjig.

2014. október 06. 17:54
Csunderlik Péter, Pető Péter
Page Not Found Facebook

„Batthyány Lajosnak első magyar miniszterelnökként még nem kellett semmit visszaadni a tizenharmadik nyugdíjtól a csocsódíjig, másfelől meg neki és kormányának nem a márciusi havat kellett az utakról eltakarítani, hanem a modern magyar nemzetet megteremteni. És nem úgy, hogy hozzák be az osztrák hókotrókat, hanem éppen hogy vigyék ki őket. A 12 pont volt a Batthyány-kormány szociális népszavazása, az elsöprő siker után pedig jött a kinevezés és az áprilisi törvények: közteherviselés, jobbágyfelszabadítás, nemzetőrség, sajtószabadság, unió Erdéllyel és így tovább. Ezt nevezzük törvénygyárnak, amellyel bármelyikünk örömmel haknizna a tévében.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. október 07. 08:19
A két köcsögduda ennyit tudott összehozni. Szép munka.
Gombóc XVI. Artúr
2014. október 06. 20:34
Ez most mi volt???????????? Erre szokták azt mondani, hogy "na ennek sem a szomszédja a hülye"...
Agnieszka
2014. október 06. 20:31
Trógerek párban.
Ángyán Páván
2014. október 06. 19:39
Ezt a primitiv barmot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!