Ez új fejlemény

2014. augusztus 13. 16:26

Korábban is előfordult, hogy a szocializmus titkosszolgálatának az embereit alkalmaztuk, csak eddig politikai pozícióba nem emeltük őket. Ez új fejlemény. Nem okvetlenül örömteli. Interjú.

2014. augusztus 13. 16:26
Kövér László
Válasz.hu

Nem tartja rossz üzenetnek, hogy bizonyos kormányzati pozíciókba olyan személyek jutnak el, akik a múlt rendszer ügynöki hálózatát működtették, illetőleg a Fidesz által okkal ostorozott offshore-világhoz kapcsolódnak? 

Az elvektől függetlennek látszó döntések akkor is kárt okoznak, ha rövid távon nincs látható hatásuk. A tettek megmaradásának a törvénye mindenkor igaz. Korábban is előfordult, hogy a szocializmus titkosszolgálatának az embereit alkalmaztuk, csak eddig politikai pozícióba nem emeltük őket. Ez új fejlemény. Nem okvetlenül örömteli. A miniszterelnöki felelősséget persze nem szeretném átvállalni, és az emberekkel kapcsolatos minden kérdésben az ártatlanság vélelmére tekintettel kell lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. augusztus 14. 10:06
Sanyi bá-nak nagyon sok esze és még annál is több terhelő bizonyítéka van. Ennyi.
A helység galagonya
2014. augusztus 14. 08:30
anyádpicsája!
heep
2014. augusztus 14. 06:29
"Nem okvetlenül örömteli." Ez nem nem örömteli hanem szégyen. Mindannak elárulása amivel 2010-ben választásokat nyertetek. A Seszták és a Rogán is.
Akitlosz
2014. augusztus 14. 03:00
A kommunista rendszer védelmezője mint ártatlan? Nélkülük nem lett volna (ilyen) kommunizmus. Mert az egy dolog, hogy itt voltak a szovjetek, vagy korábban a habsburgok, de az igen jelentős számú magyar kollaboráns aktív segítsége nélkül nem sokra mentek volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!