Kivételezett az MTI a haveri főszerkesztővel

2014. június 26. 08:52

Behúztuk a csőbe, és kimondattuk az állami hírügynökséggel, hogy a saját szabályzatát megszegve biztosított megjelenési lehetőséget a haveri főszerkesztő zavaros közleményének.

2014. június 26. 08:52
laspalmas
Vastagbőr

Hétfőn a Századvég tulajdonában lévő, vagyis fullfideszes Napi Gazdaság bődületesen leégette magát, mert képesek voltak az RTL mérlegében szereplő 1.680 e Ft-ot 1,6 millió helyett 1,6 milliárdként kiolvasni, és ebből ráadásul egy »leleplező« cikket is írtak. Aztán lehoztak egy helyreigazítást, amiben először nyomtatási, később technikai hibára fogták a malőrt.

Más ezután hónapokig, de legalább 1-2 hétig lapítana, és próbálná elfelejteni a napot, mikor az egész internet előtt kiröhögtette magát. No de nem így a Napi Gazdaság. A főszerkesztő másnap kiadott egy nagyképű és a kommunizmust idéző MTI OS-közleményt, aminek a sorai közül remekül kiolvasható, hogy »rohadt RTL«.

Innen jött az ötlet, hogy a blog történetében először mi is kiadunk egy közleményt, megkerestük hát az MTI-t.
Egy napon át leveleztünk velük, de abszolút megérte! (...)

Mivel fölényes győzelmet arattunk, behúztuk a csőbe, és kimondattuk az állami hírügynökséggel, hogy a saját szabályzatát megszegve biztosított megjelenési lehetőséget a haveri főszerkesztő zavaros közleményének, ráadásul egy Facebook-komment miatt (!!),  csak ennyit írtunk vissza:

»Köszönöm, nincs több kérdésem.«

Viszont mivel az diszkrimináció, hogy az egyik sajtótermék főszerkesztőjének közleményét lehozza az OS, a másikét meg nem, panaszt teszünk az MTI ellen az NMHH-nál és az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál.

Egyébként ezt a közleményt szerettük volna kiadni, de mivel nem került sor szerződéskötésre, nem küldtük el az MTI-nek, így nem tudni, hogy egyáltalán megjelentették-e volna.

»Szeretünk nevetni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek. Több alázatot és kevesebb pökhendiséget várunk el azoktól, akik a magyarok pénzéből élnek, és állami megrendelések nélkül már éhen haltak volna.«”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. június 27. 19:27
Médiageci belügy, az "egyenkéntfogunkbenneteketlevadászni"-igéret jegyében.
balbako_
2014. június 27. 19:25
Hát a Vastagbőrösök pofájából furán hangzik az, hogy mások csúsztatnak. Valóban vastagbőr van a pofájukon!
kamasuka
2014. június 27. 19:21
Megj. a vastagfarkúak ismét csúsztatnak. Először is a helyreigazítás máshová mutat, nem az eredeti. Másodszor a "rohadt rtl" részre nincs link. Liberoátlátszóújseggnyalás, gigaüberdemokratának álcázva. Ha Budapest is narancssárga lesz, kéretik leszopni a pöcsötöket!
kamasuka
2014. június 27. 19:19
"Hétfőn a Századvég tulajdonában lévő, vagyis fullfideszes Napi Gazdaság bődületesen leégette magát, mert képesek voltak az RTL mérlegében szereplő 1.680 e Ft-ot 1,6 millió helyett 1,6 milliárdként kiolvasni, és ebből ráadásul egy »leleplező« cikket is írtak." Hogy ki égette le magát, azt azért még várjuk ki. 14 ember kap a vezetőségből évi 120 ezer bruttót, miközben Gálvalleyi adásonként 360 ezer nettót kaszál a heti tetvesben? :D Biztos van aki elhiszi, mi? :D A NG közelebb áll a valósághoz, mint az RTLk, még ha esetlegesen az adat amit ő látott hibás is volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!