A Szabadság Napján a CPg-nek kéne fellépnie

2014. június 17. 10:29

A Szabadság Napján a CPg-nek kéne fellépnie, akiket rendőrök vertek szét a nyolcvanas években és másfél évet töltöttek börtönben, nem az Omegának, a Kádár-rendszer kirakategyüttesének.

2014. június 17. 10:29
Csunderlik Péter
Csunderlik tumblr

„A Szabadság Napján a CPg-nek kéne fellépnie, akiket rendőrök vertek szét a nyolcvanas években és másfél évet töltöttek börtönben, nem az Omegának, a Kádár-rendszer kirakategyüttesének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flashgordon
2014. június 17. 23:10
Cpg-nek volt egyáltalán olyan dala, amiben: - 3 akkordnál több van - nincs hamis hang - nem primitív? Mert az omegának igen.
elfelejtette
2014. június 17. 15:31
Egyetértek.
oskar
2014. június 17. 15:05
Igen! Egyébként Orbán Viktor is megmondta 89'-ben, hogy milyen sokan tolakodnak a koporsóknál. Nekem 1991 március 15.-én hányingerem volt, amikor láttam volt kommunistákat tenyérnyi kokárdával az ünnepségen. Azóta az "átalakulás" folyamatos. Az ember egy része ilyen. Hogy nem köpné szembe magát amikor a tükör előtt áll! Így érthető a kollaboráns is. Mindig lesznek olyanok akik a saját érdekükben embertársuk hátrányára bármit megtesznek!!!!
Autofocus
2014. június 17. 13:47
Mondjuk abban volt némi abszurd humor ahogy valamelyik omegás magyarázza a riporternek a rádióban hogy "abban a rendszerben is lehetett érvényesülni ha valaki tudta hol vannak a határok, a kényes témák és nem feszegette őket" vagyis a konformizmus paganinijeivel ünnepeltük meg a komcsi rendszer, és benne a T-T-T kultúrpolitika bukását. Egy Cpg sok szempontból tényleg hitelesebb lett volna, mert ők leglább tényleg ültek.Sajnos épp elég filmet, műsort és élményt hallottam-láttam abból az időből ahhoz hogy kiforduljon a gyomrom a képmutató, hamis "mosoly országa" álcától amit az a hazug rendszer az arcokra csalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!