Simonnak van 240 milliója, de mi van a reggelimmel?

2014. február 11. 12:56

Unom. Egyszerűen a könyökömön jön ki.

2014. február 11. 12:56
Kopányi Balázs
HajduPress

Ha arra vetemedne bárki is reggelente, hogy a kenyér vajazása közben bekapcsolja a Kossuthot, bizony hibát követ el. Vét a lelki egészsége és a vérnyomása ellen is. Merthogy az még oké, hogy reggelente egy az egyben az előző esti MTV Híradót hallom, ezzel már kibékültem. De Simon Gábor sztorijától most már gyomorrontásom van, és egy hete bukom a nyugodt reggeli két-három falatomat.

Merthogy tolják ezerrel az arcomba a sztorit, úgy tálalva ahogy nekem látnom, vélekednem kell, s szó nélkül le kell nyelnem az agyonrágott csontot a parizeres kenyérkém helyett.

Unom. Egyszerűen a könyökömön jön ki. S nem azért mert erről a témáról hallgatni kell, nem azért mert nincs igazságérzetem, nem azért mert én elfogadhatónak tartom a csúsztatást, hazudozást, cinizmust. Azért unom, mert piszkosul túl van tolva az egész. Mértéktelenül, gátlástalanul, szakmaiatlanul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. február 11. 19:25
Természetesen az MVM által egy offsore céghálónak kilapátolt 50 000 000 000 forintról egy szó nem hangzott még el a közszolgálat rádió közéleti műsorában. A legnagyobb problémájuk az, hogy hogyan nevezzék el ütősebben a Simon-féle dugipénzt? Több száz milliónak, vagy negyedmilliárdnak. Nincs konszenzus, váltogatják.
koronaszepe
2014. február 11. 19:20
Mint rendszeres 180 perc hallgató maximálisan egyetértek, kezd a dolog hányingerkeltő és kontraproduktív lenni. Ehelyt illendő megemlékeznünk Kocsis Éva teljesítményéről is; mind az intellektusa, az érv és szókészlete jelentősen alulmúlja Selmeczi Gabrielláét . Az érdem az övé is.
puszika
2014. február 11. 19:10
A TÉNYEK,AZOK A KURVA TÉNYEK NE VOLNÁNAK!!! Igaz Kopányi Balázs? Talán még a reggeli is jobban esne!
tango47
2014. február 11. 18:39
Én át tudomérezni, hogy a ballibeknek ez milyen kényelmetlen lehet. De hát Ez az idióta Simon mindent megtett azért, hogy naponta találhassanak nála valamit.Ha dalolna, akkor (a remélhető büntetése után) tényleg ott találhatná magát egy igazi éhségmenet élén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!