Se fülke, se forradalom

2013. december 22. 15:34

Nos, Magyarországon a változás, mint tudjuk – bár utóbb letagadott – fülkeforradalommal kezdődött, s lett belőle permanens, a kormány által irányított forradalom.

2013. december 22. 15:34
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„A harc tényleg folyamatos, lassan négy éve tart, de mert a nép nem tett semmit, csak a szolgaság köszöntött be. Nem beszélnék még nemzethalálról, de csak azért nem, mert mindazok, akik nem részei fülkefornak, azok ki lettek tiltva, átkozva, szorítva a nemzetből.

Itt vagyunk, ki tudja mennyien, talán néhány millióan, akik nem beszélhetnek nemzethalálról, merthogy nem tartozunk a nemzet testéhez, de forradalmat sem csinálunk, mert rólunk az Isten se tudja, hogy mi teszünk. És hova jutunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. december 23. 09:33
''Itt vagyunk, ki tudja mennyien, talán néhány millióan, akik nem beszélhetnek nemzethalálról, merthogy nem tartozunk a nemzet testéhez, '' a nemzetárulók egy rákos daganat a nemzet testén szerencsére nem néhány millióan vannak mint ahogy ez a haza és nemzetáruló mondja
balbako_
2013. december 23. 08:45
Ostobaság. Ez a nagyarányú - de várható! - győzelem permanens ellenforradalmat generál, függetlenül attól, hogy ez a legpesszimistább jóslatoknál is gyengébb hatásfokú.
cutcopy
2013. december 23. 08:31
Se füled, se farkad..
Peter8811
2013. december 23. 08:28
Péter ti még f@sznak sem lennétek jók, az legalább feláll és elmegy a picsáb@ de ti még arra is képtelenek vagytok hogy felálljatok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!