Kövér László Goebbels-tanfolyamon

2013. december 29. 21:38

Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet!

2013. december 29. 21:38
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet! Van hozzá tehetséged...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. december 30. 10:03
Kedves felebarátaim! Köszönjük magas színvonalú hozzászólásaitokat - különösen BECSKEREKInek, VAKKHANGYA haverjának, SOMÁnak, DrFülig Jimmy barátjának, MOROGnak és a többi SZAROSnak. Egyúttal azt kérjük, hogy a büdös kurva anyátok picsáját nyaljátok ki, mielőtt legközelebb bejegyzést írtok. Attól vagy bölcsebbek lesztek és kussoltok, vagy elmegy a kedvetek az írogatástól. Na de akkor miből éltek? - kérdezhetitek. Hát a nyögdíjatokból, meg amit bolsevik életetek során sikerült összelopnotok a közvagyonból. Szaralakká változott teremtményei vagytok Istennek - sorsotok lesz büntetésetek.
Szőke Ciklon
2013. december 30. 09:09
Az egészséges szervezet a gennyedző sebeket kiveti magából. Ez történt 2010-ben. Hogy ez a gennyzsák még mindig itt van, az annak "köszönhető", hogy sok-sok fertőző vírus, élősködő féreg kering a szervezet körül, és veszélyezteti, hátráltatja annak teljes gyógyulását. De mivel a szervezet egyre egészségesebb, egyre nagyobb az esélye, hogy végleg leküzdje ezeket a kártékony lényeket.
silvester
2013. december 30. 06:47
Bagoly fleto 2006 oszenek oktobereben meg adolfkent kilovette par ember szemeti. Ki a naci boszme . Fleto a...f .ncis dinka vezer,a varjuk fejedelme mi nem feledjuk ki es kik a kirekesztok soha. Te es Ti vagytok azok,az orultek,mint gobbels es adolf+mengele+ eichmann + rommel. Utobbi csap le rad es Rom-El.
Alarik
2013. december 30. 01:15
Jól van Pojáca, a célodat elérted. És hogy mi is volt az ezzel a röpke kis szösszenettel? Persze, hogy a szereplés. És lőn, a Facebook-on 1500 hívednek tetszik, és 300 hozzászólást is kaptál. Kövér ellenben szerintem speciel leszarja. És jól is teszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!