Szex és egyetem, avagy Kaposvár oktatja a Yale-t

2013. október 03. 12:24

A miniszoknya és a szép dekoltázs csak felhorgasztja a vágyat, amely a rövidnadrágban látványos merevedést okozhat, ami viszont megrepesztheti egy komoly egyetem falait.

2013. október 03. 12:24
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

„Olyan vihart kavart az ügy, mint váratlanul kutakodó kéz a bugyiban: a Kaposvári Egyetemen október elsejétől a csajoknak tilos miniszoknyát és/vagy túlságosan kivágott ruhát hordani, a srácok pedig nem flangálhatnak rövidnadrágban. Beköszön a döglött dekoltázsok és a szottyadt szoknyák szép új világa. (...)

Míg az idióta Yale a b.szás mikéntjén mereng, addig nálunk már az esetlegesen kívánatossá válható testrészek teljes likvidálásán dolgoznak a szakemberek. Hiszen miért is kellene törődni a szexuális együttlét körülményeivel, ha már az előzményeknél be tudunk avatkozni? A miniszoknya és a szép dekoltázs csak felhorgasztja a vágyat, amely a rövidnadrágban látványos merevedést okozhat, ami viszont megrepesztheti egy komoly egyetem falait. A zárt ruhák, a befalazott testnyílások és a bokáig-állig érő őrbundák világában a Kaposvári Egyetemnek soha nem kell majd számolni azzal a problematikával, amellyel a Yale oly szánnivalóan küzd.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2013. október 03. 18:33
Zseniális ez a cikk, remekül mutatja a vérbeli magyar mentalitást. Az a látásmód, ami mindig a ló túlsó oldaláról néz vissza ránk. Egy apró hír, és beindul a gépezet. De sebaj, a kedves egyetemistákat bátorítsuk, övék a világ, legyenek lazák mint a biciklilánc, senkire se hallgassanak. Csak ott lesz a baj, amikor valami munkehely féle kerül majd az útjukba, és éppen nem a dekoltázs, a rövidnadrág, meg a strandpapucs lesz a főszereplő, hanem a fejben lévő tudás is. Nem beszélve az alkalomhoz, és a környezethez illő megjelenés, és viselkedés is. Ott és akkor is lehet majd tüntetni az ósdi szabályok ellen, lehet ledobni a göncöt, nagy sikere lesz biztos.
imres
2013. október 03. 18:23
"Míg az idióta Yale a b.szás mikéntjén mereng,..." blablabla, blablabla. Egyetemre nem a baszás kedvéért jár az ember.
egysegelem
2013. október 03. 16:07
Tessek mar megerteni, hogy Mo regen tulhaladta azokat a problemakat amivel a hanyatlo nyugat kuzd, Mon a szexualitas mar nem kerdes, mert megoldottak az egyhazzal kozosen hala a jo Istennek.
tatka46
2013. október 03. 15:51
De rá ér a rektor, hónaljakat fog szaglászni. Csak azt nem tudom ez a miniszoknyákat nézi, ez nem zaklatás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!