Mese nincs: Csányi egy félisten!

2013. október 17. 12:34

Tökéletesen tudja, hogy a magyar foci nem sz@r, csak egyszerűen magyar, és azt is érti, amit az átlag magyar nem.

2013. október 17. 12:34
Kopányi Balázs
HajduPress

„És tudják miért szép még ez az egész? Mert ő megteheti. Mert nem fél. Számunkra, átlagemberek számára ez elképzelhetetlen ma ebben az országban: visszaszólni. Elképzelhetetlen nyíltan vállalni a véleményünket, visszaszólni a főnöknek, kiállni magunk mellett valakivel, valakikkel szemben. Mert mi, átlagos emberek, mi félünk. Félünk, hogy kirúgnak, hogy kifúrnak, hogy elmozdítanak, s talán legfőképp a dolgoknak attól a következményétől, hogy nem tudjuk kifizetni a agyoncsökkentett, szinte már tarkón lőtt rezsit sem.

De Csányi nem ilyen. Kilóra megvehetné az őket támadókat, az egész Fideszt Kocsisostól, Lázárostól. Hogy kirúgják? Honnan? A magyar fociszövetség éléről? Ugyan már! Legfeljebb azt mondja: »Oké, vazze, azt hiszitek, hogy most kitoltok velem? Hogy én vagyok a kudarc oka? Azt hiszitek, hogy érdekel engem a vergődésetek? Hát szevasztok!«

Csányi egy félisten és ráadásul éppen eléggé ravasz és okos is. Tökéletesen tudja, hogy a magyar foci nem sz@r, csak egyszerűen magyar, és azt is érti, amit az átlag magyar nem. Tökéletesen tudja, hogy a politikai kommunikáció csupán manipuláció.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. október 17. 19:10
http://www.csanyidinnye.hu/ Ja az átlag magyar nem ért semmihez!!
kuwiq
2013. október 17. 17:16
Tökéletesen hülye vagy te is meg a csányi is a focihoz. A magyar foci igenis szar, és azért ilyen, mert egy befolyásos rétegnek pont így jó, mesés pénzeket keresnek ebből a kedvük szerinti rakásból. Bármilyen változás anyagi kárt okozna nekik, úgyhogy marad így minden, ha rajtuk múlik Hogy az ország leggazdagabb embere beszólogat politikusoknak, az meg kb anyit jelent, hogy kacérkodik a politikai pályával.
Akitlosz
2013. október 17. 17:16
Gyáva szar újságíró, aki szeretne szarozni, de bátorsága már nincsen hozzá, hogy le is merje írni.
skorpio
2013. október 17. 16:43
Az átlag magyar se érti, és az átlagalatti se. Mint pl. Te.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!