A csodálatos Schmuck Andor

2013. szeptember 18. 07:34

Schmuck Andor nem az óvszeres bohóckodásával, de nem is valamelyik trash-performance-ával vált állócsillaggá a magyar abszurd humor életút kategóriájában.

2013. szeptember 18. 07:34
Tékás Lacika
Fent és Lent

„Én is csak akkor vettem észre Schmuck legnagyobb húzását, amikor nemrég kijött a nagy hír, hogy nem fog szövetséget kötni az MSZP-vel, a »két párt ugyanakkor egyetért abban, hogy a nyugdíjas társadalmi csoport kiemelt érdekképviselete a következő kormányzati ciklus prioritása lesz.« Ekkor értettem meg, hogy a csodálatos Schmuck Andor nem az óvszeres bohóckodásával, de nem is valamelyik trash-performance-ával vált állócsillaggá a magyar abszurd humor életút kategóriájában.

Scmuck Andor fő műve a politikai pozícionálása, ennél nagyobb poénja eddig nem volt. Ő arra tette fel politikai pályafutását, hogy a nyugdíjasokat fogja képviselni. Az ötlettel önmagában természetesen nincs semmi baj, csak ez Magyarországon nem egy piaci rés, hanem a piaci működés alapja. (…)

Andor a nyugdíjaspártoknál is nyugdíjaspártabb nyugdíjaspárt építésén dolgozik már régóta. Jó poén volt, Andor, köszi!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zernebock
2013. szeptember 18. 08:59
Biztosabb, mint a holobiznisz. Schmuck, a gerontofil állat .-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!