Mesterházy, a láncfűrészes

2013. szeptember 16. 08:46

Van az a szintje a jéghideg geciségnek, ami már művészeti alkotás.

2013. szeptember 16. 08:46
Fent és Lent
Fent és Lent

„A kis pártoknak, miután segítettek Bajnai megbuktatásában, hirtelen nem maradt értékük. Hoznak szavazókat? Nem. Lehet őket használni még valamilyen célra? Nem. Akkor meg mire kellenének? Semmire. Kukába velük! Zsoltikám, hozd már ide azt a láncfűrészt!

A magyar politika egyik legviccesebb jelenetsorozatként Schmuck, Gyurcsány és Fodor egymás után adott lógó orral sajtótájékoztatót az MSZP-székház kapujában, próbálva kitalálni valami értelmes mondatot arról, hogy miért nem jött össze a szövetség. Az a szövetség, ami számukra a politikai túlélést jelentette volna, az elúszása pedig a halált.

A sajtó méltatlanul keveset foglalkozik vele, ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy az utóbbi idők legnagyobb átbaszását láthattuk.

Beleugratni a magyar politika szőke hercegét egy pártalapítási kísérletbe, majd néhány hónappal később úgy kidobni az ajtón, hogy az arcán csúszik?

Van az a szintje a jéghideg geciségnek, ami már művészeti alkotás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Serio
2013. szeptember 17. 20:48
Ismerjük ezt régóta... Történelmi kisgazdapárt? Nemzeti szocdemek? Ezúttal hazafias népfront se maradt. Ez az MSZP tényleg igaz szellemi, "szakrális" örököse az MSZMP-nek és elődszervezeteinek.
enes
2013. szeptember 16. 13:49
Vajon Gyurcsányi nyer-e egyéniben?
geraz51
2013. szeptember 16. 13:25
Akit a hatalom szellője megsímogatott,azt hiszi,hogy a hatalom szele megcsapta.
balbako_
2013. szeptember 16. 13:24
Ilyen gyerekek ezek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!