Lehet-e labancként kuruckodni?

2013. augusztus 04. 14:27

Lehet-e egyszerre sikerrel buzdítani az Orbán-rezsimmel szembeni ellenállásra, és tiszteletre nevelni távoli intézmények (IMF, EU) kapcsán?

2013. augusztus 04. 14:27
Tutiblog
Facebook

Fiatalos nyelvezetűnek szánt, de többnyire csak erőltetett humorizálásra képes blogunk szerkesztősége két fröccs között azon gondolkozott el éppen, hogy lehet-e egyszerre sikerrel buzdítani a "Népet" az Orbán-rezsimmel szembeni ellenállásra, és bódult tiszteletre nevelni ugyanőket mindenféle távoli intézmények (IMF, EU) kapcsán. Lehet-e labancként kuruckodni?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pedroamigo
2013. augusztus 05. 10:29
Lehet, a kettőnek nincs köze egymáshoz. Másrészt igen furcsa azokat az intézményeket idegennek tekinteni amikben tagok vagyunk. Nem kicsit skizo...
ikaljan
2013. augusztus 05. 08:52
No végre lebuktak az amerikai imprliaisták és a burzsoá karvalytőke által pénzelt ügynökök. Hümmögő eftárs jól lebuktatta, hogy a fasiszta szekértolókat közvetlenül a CIA scotsdale-i irodájából pénzelik. Mindjárt az is ki fog még derülni, hogy a 2.95 USD-s domaninregisztrációs díjat és a havi 3.99 USD-s webhoszting szolgáltatási díját tutiblogos kémek CIA proxykon keresztül heroinban, fegyverekben és maláj kurvák futtatásából származó bevételekben kapják meg. Hm... kár, hogy nem ér meg nekem 2.95 USD-t, hogy innen a kies Kispestről bejegyezzem a ummogoeftarsegyostobatulok.com oldalt, csak demonstrálandó, azon rendkívüli felfedezést, miszerint a webhosztinghoz nem kell személyes jelenlét az adott kontinensen, így az okos konspirátor nyugodtan választhatja a nemzetközi piacon elérhető legolcsóbb megoldást. Rombadöntve evvel persze a magyar nemzeti internetszolgáltatókat, és kiárusítva a hazát a idegen tőke rémuralmának.
HSL
2013. augusztus 05. 00:42
seggnyaló, vagy nem seggnyaló: ez itt a kérdés Önnek ki fenekétől szaros a szája? (fincsiii) És Önnek? És Önnek? És Önnek?
Piréz Robert
2013. augusztus 04. 22:40
A Mandarint miden bizonnyal roppant mód érdekli. Mindenképpen írjon nekik külön leveleket. Kézzel, saját nyálából kevert festékkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!