Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Miért nem lehet Orbán Viktor örömapa?

2013. július 31. 20:46

Bármennyire is fáj vagy nem fáj, hogy most ő a megmondó, bármennyire is végezze jól, rosszul, tisztességesen, tisztességtelenül a munkáját, ő akkor is apa, férj és ember marad.

2013. július 31. 20:46
Kopányi Balázs
HajduPress

Gondoljanak csak bele! Legyenek most Önök örömapák és örömanyák, legalább e pár sor erejéig. Önök nem azon lennének, hogy minél emlékezetesebbé varázsolják ezt az alkalmat a gyermekük számára? Ha kicsivel vagy sokkal több pénzük, befolyásuk lenne, vajon Önök sem tennének meg a gyermekük boldogságáért mindent? Az fel sem merül a kritizálás előtt Önökben, hogy akár bűnöző életmódot folytató, ilyen vagy olyan bőrszínű családoknál több napig, őrült pazarlás közepette tart egy-egy lagzi? (Azért ők mégsem kormányfők…) Valóban olyan elképzelhetetlen Orbán Viktorról, hogy most nem nagyzolni akar, csak »partner« abban, hogy legnagyobbik lányának szép legyen a nagy nap? 

Higgyék el, bármennyire is fáj vagy nem fáj, hogy most ő a megmondó, bármennyire is végezze jól, rosszul, tisztességesen, tisztességtelenül a munkáját, ő akkor is apa, férj és ember marad. Ezen már nem tud változtatni. Alszik, WC-zik, dolgozik, szeretkezik, a gyermekeivel foglalkozik, csakúgy, mint társadalmunk normálisabbik fele.  Éppen ezért, én tényleg azt kérem, ne videózzuk a fesztiválozó lányait és ne vegyük el tőle az örömet sem, hogy ne miniszterelnök, ne megmondó, hanem büszke örömapa legyen, legalább ezen az egy napon. 

Merthogy ez még neki is, nekem is, s Önnek is kijár, kormány ide, kormány oda.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. augusztus 01. 10:17
Jé!A Hajdu Press igy is tud???
pedroamigo
2013. augusztus 01. 10:15
"De miért is hír ez?" Megmondom Balázs: azért mer' a papa hírt csinált belőle a Blikknél. Innentől meg őt kell megkérdezni miért tette ki ennek a lányát...
trespass
2013. augusztus 01. 10:00
Miért ne lehetne örömapa? Legyen, csak ne felhőtlenül. Nem árt, ha nem felejti el egy pillanatra sem a disznóságait. Amúgy meg házhoz ment a lófaszért.
SonOfAnarchy
2013. augusztus 01. 08:05
Hiába no, nehéz a királyok, királylányok élete :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!