Boross Péter lelkivilága

2013. június 03. 14:47

Boross jobboldali hatalomvilágában a jobbszéli csőcseléknek nincsen helye. Az ő lelkivilágában MINDIG a rendőrnek van igaza.

2013. június 03. 14:47
Aczél Endre
Galamus

„A Bolgár-műsorban beszédtéma volt, sokakat megdöbbentett, hogy Boross Péter, volt miniszterelnök egy ATV-interjúban fölmentette a 2006 őszén – köztudomásúlag és bizonyítottan – nem mindig törvényesen intézkedő rendőröket.

Engem nemhogy megdöbbentett volna, egy csöppet sem lepett meg. Boross ugyanis »rendpárti«. Boross eszményképe Keresztes-Fischer Ferenc, Horthy sok kormányának belügyminisztere, aki – ellentétben Pintérrel, aki csak ígérte – valóban kiosztotta azt a »két pofont« a nyilasoknak. Pontosabban fogalmazok: Keresztes-Fischer undorodott a nyilas csőcseléktől. Boross meg a Károly-körúton randalírozodó »elemekben«, a tankot indító, árpádsávos figurákban ezeknek a hajdani nímandoknak a reinkarnációját látta. A rendőrökben meg azokat az embereket, akiknek rendet KELL csinálniuk. Mert rend: nos az mindenek előtt és fölött.

Boross nem kétlelkű. Gyűlöli a baloldalt, ahogyan Keresztes-Fischer is. De az ő jobboldali hatalomvilágában a jobbszéli csőcseléknek nincsen helye. Egyáltalán: senkinek se, aki erőszakosan rendet bont. Az ő lelkivilágában MINDIG a rendőrnek van igaza.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mecseki111
2014. április 03. 15:25
Aczél Endre magatartása,kijelentései annyira alpáriak,hogy ez az ember szót sem érdemelt,élvezte a Kádár rendszer minden előnyét---most "nagyképűség" nevű betegségben szenved,illetve szenvedett mindig----gyógyíthatatlan.
mecseki111
2014. április 03. 15:20
Bocsánat---de Borossnak nincs lelkivilága,egy gátlástalan aggastyán,akinek az unokák mellett lenne e helye,de sajnálom a gyerekeket----
Bábeli békák
2013. június 03. 21:09
Niemandozik a senki. Hogy ezek mitől erősödtek meg önbizalmilag, rejtély. Nemrég még instállgatták a magyar uraságokat, hogy vegyenek tőlük gombot, asszonyságokat, hogy dobjanak egy pengőt, amikor az udvarban kintornáznak.
Bábeli békák
2013. június 03. 21:06
Mindenki gyűlöli a gyilkos, idegen fegyverekkel, csalással, hazugsággal, rablásokkal hatalomra jutott un. baloldalt. Téged is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!