Ateizmus: a népek ópiuma

2013. március 22. 10:06

Hogy írna a média az ateista nagygyűlésről, ha azt a stílust használná, ahogyan az abortuszellenes menetekről szoktak írni?

2013. március 22. 10:06
Dwight Longenecker atya
Konzervatórium

A dolog ugyanis úgy áll, hogy: az ateisták gyilkosok. Az egész a francia forradalommal kezdődött, amikor a racionalisták és ateisták milliókat öltek meg hatékony gyilkológépükkel, a guillotine-nal. Nem elégedtek meg egyszerűen az ellenségeik eltüntetésével, a racionalista csőcselék odáig ment, hogy kifosztotta, kirabolta és lerombolta a művészet, az építészet és a kultúra ősi mesterműveit.

De a francia forradalom csak a kezdet volt. A gyilkolászás az ateista erőszak újabb és újabb hullámaival folytatódott. Az orosz forradalom, a kínai forradalom, a náci forradalom, a sztálinista rezsim, a kommunizmus, a vörös khmerek – mind Isten, a zsidó vallás és a katolikus egyház nyílt ellenségei voltak. A gázkamrák, a koncentrációs táborok, a gulag, az élőkön végrehajtott orvosi kísérletek, a kínzások, a nők megerőszakolása és a gyermekek meggyilkolása – mindez az ateizmus gyümölcse.

 

Az ateisták védelmezik az abortuszt. Ez azt jelenti, hogy édesanyjuk méhében darabolják fel a még élő gyermekeket. Ha pedig ez nem sikerül, akkor különféle vegyi anyagokkal mérgezik meg a bőrüket, kihúzzák őket a anyjuk méhéből és megölik őket. Megölnek idős és gyógyíthatatlan beteg embereket az ágyukban anélkül, hogy azok tudnának róla. Az ateizmus és utilitarizmus két ronda nővér, akik kedvükre börtönöznek be, kínoznak és ölnek meg ártatlan embereket, pusztán egy »jobb világ« ígérete miatt.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2017. augusztus 26. 20:47
Azért tessék arra gondolni, milyen közegben keletkezett Marx nevezetes hasonlata. Aki gazdag volt, megengedhette magának az ópium fogyasztását, míg a szegény tömegeknek főleg a r. kat. egyház új kultuszokat kreált, kezdve Jézus szívének tiszteletétől egészen Lourdes-ig. Akinek nem volt pénze majdnem a spanyol határig utazni, bemehetett a 19. században gomba módra, típustervek szerint épült historista tucattemplomok valamelyikébe, és ott papírmasé barlangban élhette át Bernadette Soubiroux látomását, netán a "Moritz Mahler cég" (J. Hašek) szállította gipsz oltárok előtt imádkozhatott.
Szorgos Lajhár
2014. augusztus 20. 15:13
Ez a szerző ritka egy ökör, kb. a gyerekeket pofozó hitoktató kategóriája.
trespass
2014. február 24. 22:45
Kiváló vallás elleni propaganda.:)
trespass
2014. február 24. 22:45
LOL! Ez qrva jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!