Anti-Népszabi: leszbikus, elvált nőt pápának!

2013. február 13. 11:01

Az lenne az igazi, ha a következő pápa egy világi, leszbikus, elvált nő lenne. Tutira mindenki imádná, és senki nem mondhatná, hogy nem modern.

2013. február 13. 11:01
dobray
Dobray's Private Counterrevolution

Hargitai is felületesen kezelve a dolgokat beleesik abba a hibába, hogy a papi házasodás engedélyezésében látja a paphiány megoldását, és utal a pedofilbotrányokra is. Nos, a paphiányt nem oldaná meg a papi házasulás, a máskor szociológiára oly érzékeny balosok ezt rendszerint elfelejtik. És a pedofilügyeket sem előzné meg, a pedofil papok többsége ugyanis homoszexuális. »XVI. Benedek egyházában a szabályok fontosabbak az embernél, az egyház tekintélye pedig fontosabb a szabályoknál is.« Nos, lehet hogy számára így tűnik, de ezek szerint tényleg nem ismeri, amiről ír.

»A pápai állam környezettudatosságáról pedig mindent elmond, hogy áldását adta a génkezelt növények termesztésére (és a GMO-cégekkel folytatott együttműködéséről legfeljebb a naivabb szentek hiszik el, hogy mentes az anyagiaktól).«

Nos, a pápai államban egyre több a napelemmel fűtött épület. De esetleg lehetne követelni, hogy a pápa határolódjon el a mesterséges színezékektől, emelje fel szavát a kihaló állatfajok és a bálnavadászat ellen, valamint hogy csináljon szociális szállást a Szent Péter-bazilikából. A papoknak meg engedélyezni kéne a homoszexuális házasságot és természetesen a válást is. A hívek meg had misézzenek már, milyen felháborító elnyomás és kiváltságokhoz való ragaszkodás, hogy csak papok misézhetnek, nem? Az lenne az igazi, ha a következő pápa egy világi, leszbikus, elvált nő lenne. Tutira mindenki imádná, és senki nem mondhatná, hogy nem modern.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2014. január 05. 18:52
God is black? Yes, she is.
pierre bayle
2013. március 28. 03:04
Hú, akkor lehet, h azért mondott le a Hitler-jugend pápa, mert erre rájött? Az kemény lenne.
GV0917
2013. március 28. 03:04
Hányingerem van ettől szemétttől,amit "szellemességük megcsillantása "jegyében produkálnak.Még mondja valaki,hogy a keresztények nem türelmesek.Moszlim földön megmutatnák, hogy itt a pokol,csak nem más ,mint a házad égne! Nagy türelem kell,hozzá,hogy a mondás szerint cselekedjünk: " Ha megdobnak kővel,dobd vissza kenyérrel!"-jó, jó, de én megvárnám míg a komcsik visszadnák a 3,60-as kenyeret.Addig megteszi a kő is!
HSL
2013. február 17. 12:58
csakis tömjén zsóti lehet az új pápa, senki se imádja nagyobb áhitattal a zistent, azaz a felcsúti felkentet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!