Nem hiszem el!

2013. február 06. 16:25

A következő az lesz, hogy az idegen ügynök Wallenberget ugyanúgy le kellett volna lőni, mint a „terrorista–kommunista” Ságvárit?

2013. február 06. 16:25
Andrassew Iván
Népszava

„Van egy nagyon figyelemre méltó mondata Ara-Kovács Attilának a Magyar Narancsban: »Bizony, a rasszizmus az az ár, amit mindenkinek meg kell fizetni, aki csatlakozni akar a mai magyar politikai jobboldalhoz«. (...)

Értem én, hogy a Horthy-rendszert rehabilitálni, ezért a holokausztot relativizálni kell, de nem hiszem el, hogy Schmitt Mária nem érti: ha valaki az elgázosítása vagy a Dunába lövése előtt jobban élt (?) mint mások (?), az teljesen mindegy. Csakugyan azt hiszi, hogy pár száz vagy ezer cionistán múlott félmillió zsidó sorsa? Csakugyan van annak jelentősége, hogy egy ember, aki magyarok ezreinek életét mentette meg, kitől kapott erre pénzt? Ha a legenda igaz, és az OSS-től, akkor az OSS a magyar nép ellensége volt? A következő az lesz, hogy az idegen ügynök Wallenberget ugyanúgy le kellett volna lőni, mint a »terroristakommunista« Ságvárit? Nem hiszem el. Nem akarom!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. február 06. 21:30
Iván nem lelőtték Wallamberget, akasztották az elvtársaid mekkora blama. Hümm!
Soma
2013. február 06. 21:24
A gyurgyalag egy gyönyörű, védett madár. Egy baj van vele: Szereti kettéharapni a méheket. A méhész is szép madárnak látja, ha nem a kaptárak felett köröz .
Fakutya őrnagy
2013. február 06. 21:11
Ez tényleg borzasztó, közveszélyes elmebeteg monomániás debil.
Fakutya őrnagy
2013. február 06. 20:43
Ki a faszt érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!