We don't need no education

2012. december 06. 07:31

Ehhez képest ennél még soha nem volt nehezebb egyetemre menni. Ez itt egy szép kerek numerus clausus, amely a felső tízezren kívül mindenki mást kizár a továbbtanulásból.

2012. december 06. 07:31
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Ehhez képest ennél még soha nem volt nehezebb egyetemre menni. Ez itt egy szép kerek numerus clausus, amely a felső tízezren kívül mindenki mást kizár a továbbtanulásból.

A távlati teendő tehát: soha többé nem hinni neki, akkor sem, amikor alszik; választás előtt meg direkte odatenni a mínuszt minden röffentése elé. A rövid távú teendő pedig beleverni az orrát a saját munkásságába: tenni azért, hogy a politika meghallja Magyarország hangját. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, a minisztere meg pláne szarik rá, amíg a saját gyerekének tuti a jövője. A néma gyerek, az igazán hasznos állat, mint a juh, de nem is számíthat annál többre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a púpos
2012. december 06. 14:38
Tóta W. Concerning you, it makes no difference !! You were born an stupid & you will die stupid.
várúr
2012. december 06. 14:36
"Egy szép kerek numerus clausus" Tóta szájából... Hm... Ez a fickó egy csúnya szögletes numerus clausus esetén is csillézne a bányában vagy rosszabb helyen.
simonvitéz
2012. december 06. 12:27
http://www.youtube.com/watch?v=kXpwAOHJsxg ezt tényleg nem értem, Orbán végre "piaccpárti", véget vet az állami gyámkodásnak, olyat tesz amit a zúnió meg a zájemef is szeret, stb. stb. erre jöttök ti és szélsőbalról kezditek támadni?ejnye-ejnye
Claypool
2012. december 06. 12:02
Tóta W szerepzavarban! véletlenül elhagyhatta a szociális Darwinizmus feliratú cetlijét,ami a borotválkozó tükrén fityegett,hogy el ne felejtse ezt az ideológiát figyelembe venni,nap mint nap,publicisztikái megírásakor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!