A Fidesz így választ vezérszónokot

2012. szeptember 12. 20:25

A Fidesz háza táján a szolgalelkűség, az állampolgári jogok csorbítása melletti határozott kiállás jelenti az érvényesülés leghatékonyabb útját.

2012. szeptember 12. 20:25
Szabó Péter
Stop.hu

„Valahogy nem értem a természetes kiválasztódást a Fideszben, például hogyan lesz valakiből vezérszónok, akinek feladata a párt és jelen esetben a kormány álláspontjának megfogalmazója, képviselője. Ugyanis ahhoz az én fogalmaim szerint szakmai képességek, tudás, a párt álláspontjának alapos ismerete szükségeltetik. Ezzel szemben sorozatosan történik meg a Fideszben, hogy szabódniuk kell azért, amit vezérszónokaik mondanak. A legutóbbi gyalázatot Varga István követte el a Fidesz nevében.

A Fidesz háza táján a szolgalelkűség, a nemzet ócsárlása, a nemesség, a kiváltságos réteg, az előjogok újkori kialakítása iránti elkötelezettség, az állampolgári jogok csorbítása melletti határozott kiállás jelenti az érvényesülés leghatékonyabb útját. Ennek egyik mellékzöngéjeként a nők rendszeres ócsárlásának parlamenti szintre emelése szintén kritérium lehet, hiszen ebből bőven akadt a Fidesz és a KDNP keresztényi szeretetre és családbarátságra épülő rendszerében. Szeretnénk emlékeztetni az olvasót a »Fogd be a pofád, kisanyám!«, »Vetkőzz Ági! Hol a babydoll?«, vagy a Nyírbátor szocialista polgármesternőjét »kancának« nevező helyi Fidesz elnök példaértékű megnyilvánulásaira.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy mikor és milyen új vezérszónoklatot hallhatunk a kiváló Varga István képviselő úrtól, amelyben a Fidesz álláspontját megfogalmazva nemzetünk újabb tagjait sikerül megaláznia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. szeptember 13. 07:34
Itt az újabb mantra: Bomlik a Fidesz. Most Martonyi és Navracsics van célkeresztben, hátha........
Forsz
2012. szeptember 12. 23:48
Szabó Péter Stop.hu: "A legutóbbi gyalázatot Varga István követte el a Fidesz nevében." ---------------------------------------- Milyen gyalázatról hebegsz, elmebeteg?! Netán az nem tetszett, hogy a visszaélésre, komoly visszaélésre - teszem én hozzá - lehetőséget nyújtó, a nőknek egy korlátlan és akár elméleti feltételezésekre is alapozható feljelentgetési lehetőséget helytelenített a képviselő?? Van éppen elég baj a nemi erőszakkal való vádaskodás terén is. Ott is szigorítani kellene a szabályokat, mert sok a visszaélés. Ha bebizonyosodik, hogy alaptalanul, bosszúból tett vádló feljelentést egy nő, annak legyen komoly következménye. Most elég egy kijelentés és a férfit máris bilincselik. Te bővíteni szeretnéd ezt a lehetőséget, ugye? A Stop.hu-nál mindenki elmebeteg, vagy csak éppen most került rád a sor, a heti náci, nacionalista, soviniszta, antiszemita, férfisoviniszta adag abszolválására?
NoCsak
2012. szeptember 12. 22:04
Értlemes ember nem lehet vezérsazónok Mert még megmondaná az igazat!
szabadhajdu
2012. szeptember 12. 21:16
Szabó Péter! A kanca az nem tehén, pedig ez is helyt- álló megjegyzés lenne erre a nőnemű lényre. Osztán Fleto és Meseházy mester üleptakarítóit minek nevezné kedves uram?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!