Köszönöm a gratulációkat, de nem vertem pofán Dániel Pétert!

2012. július 11. 20:43

Őrjöngve ordítozva, elkezdett nácizni, fasisztázni. Egyikünk sem szólt vissza, majd amikor a közelembe ért, háttal a falnak, kénytelen voltam megállítani, nyitott tenyérrel az állát megtámasztva leállítottam.

2012. július 11. 20:43
Mészáros Imre
Facebook
„Hogy én mennyire erős vagyok, vagy a veszett vörös róka ennyire harmat gyenge:)))

9 óra 45 perckor 5 Gój Motoros és Wittner Mária ügyvédjének jelenlétében beszélgettünk, természetesen a szellemi toprongy elmeállapotáról. Éppen azt hallgattuk, hogy mit művelt a saját meghallgatásán az ügyvédi kamara eljárásán. Rövid nadrágban, kínai strand papucsban, fagylajtot majszolva tisztelte meg a kollegáit. 

Mikor kérdezték, hogy mennyi a jövedelme, közölte, hogy a XXI. századi Hitler. Ekkor lép a látómezőmbe úgy 7-8 méterre a beszélgetésünket nem hallhatta, őrjöngve ordítozva, elkezdett nácizni - fasisztázni. Egyikünk sem szólt vissza, majd amikor a közelembe ért, háttal a falnak, kénytelen voltam megállítani, nyitott tenyérrel az állát megtámasztva leállítottam. Ekkor a támadót a bírósági biztonsági őr lefogta és elvezette. Hamarosan kiderült, hogy rosszul van és mentőt kért. 

20 perc múlva meg is érkezett és negyedóráig vizsgálták. Itt jegyzem meg, hogy a helyszínre nem túlzok 10 mp-en belül 20 rendőr érkezett és mindenkit meghallgattak. Ezek után körbe állták a mentőt és vigyázták a beteget!:))) Majd kinyílt a mentő és az időközben hívott taxiba átszállt a veszett vörös róka, rendőri kísérettel. Mint aggódó állampolgár a mentőtisztnél érdeklődtem az állapota felől. Nagy színész mondta a mentős, a kutya baja sincs. Akkor mi tartott ennyi ideig - kérdeztem. Tüzetesen megvizsgáltuk, nehogy bennünket is le fasisztázzon - felelte. Majd hozzátette, hogy egy nyugtatót adott neki, de azt is az ápoló adta be. Majd a rendőri biztosítás parancsnokával bementek a bíróhoz és jegyzőkönyvbe vették, hogy nincsen semmilyen sérülése vagy szervi elváltozása. Rendőr pedig arról tájékoztatott, hogy tegyek feljelentést dániel péter ellen, de nem éltem vele, hiszen jelenleg is két büntető feljelentés is folyamatban van ellene amit én tettem meg, és biztosra vettem, hogy ő valamilyen módon biztosan megteszi. Lásd bejött. 

Elsőként az Atv-vel kellett beszélnem, majd következett a Neo Fm, Klubrádió és végül a Hír24. Közben interjút adtam a Hír Tv-nek  és az Echo Tv-nek. Nézzétek a híradójukat! Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a helyszínen csak a Magyar Hírlap munkatársai voltak jelen. - újságíró és fotós -

Szóval köszönöm a gratulációkat, de az igazság az, hogy nem vertem pofán! Ebből is látszik, hogy miként dolgozik a bal-liberális média! Viszont a javukra írom, hogy most legalább meghallgattak, igaz ha nem így történt volna a bíróságon 
szereztünk volna elégtételt! Ma már értik, hogy nem viccelődünk!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imiblues
2012. július 16. 09:12
2012.07.15. Hír Tv - Civil Kaszinó Három szélsőséges üggyel kapcsolatban értékelnek: veszett vörös róka és a GÓJOK! http://www.facebook.com/photo.php?v=476141065730635&set=vb.147784285232983&type=2&theater
imiblues
2012. július 16. 09:12
2012.07.11. Hír Tv - Echo Tv híradó Műbalhéról: veszett vörös róka és a GÓJOK http://www.facebook.com/photo.php?v=476119389066136&set=vb.147784285232983&type=2&theater
JackHárpi
2012. július 12. 09:31
Ez a szarfaszú takony gój motoros még gyáva fasz is!!! Már a lámpás adócsalás miatt lebukott (300 milla adócsalás). A következő lebukó ez a szarfaszú lesz??? ...vagy a Fidesz együtt működve velük valami mesterséges balhéval eltereli a figyelmet? Dániel Péter igaz magyar emberként a haza a nemzet érdekében ténykedik. s remélem ez a szarfaszú takony gójt gyilkossági kísérlet rasszista indíttatásból bűncselekményért egy 20 év börtönt kap!
tetahó
2012. július 12. 09:20
Ezt a barom mészárost kellett volna pofán vágni, de jó alaposan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!