Hadüzenet

2011. november 26. 13:19

Magyarország gazdasági önállóságát fel akarják számolni.

2011. november 26. 13:19
Szabó Anna
MNO

Hogy jól értsük: egy bizonyos magánbefektetői kör magánvéleménye miatt kerül padlóra a forint, esik a budapesti tőzsde, emelkedik az ország adóssága után fizetendő kamat. A leminősítő Moody’s indoklásában felhozott »indokok« alapján elvileg bármelyik államot bármikor lejjebb lehetne sorolni.

A hitelminősítő azonban tegnap átlépett egy határt. Leplezetlenül beállt a forint és a magyar állampapírok elleni spekulánsok mögé, mert magánérdekei ezt diktálták. Megtehette, mert a hitelminősítők elszámoltathatóságára a mai napig nem született törvény, holott országbesorolásra soha senkitől nem kaptak felhatalmazást. A hitelminősítők már rég nem a befektetők eligazodását segítik, hanem egy befolyásos pénzügyi elit akaratát érvényesítik. Bármi áron. Az euróövezet több tagállamát is megzsarolták az utóbbi hónapokban, hiába állt ki az Európai Bizottság a nyilvánvaló manipuláció ellen.

Most mi kerültünk terítékre. Esetünkben már nem nyomásgyakorlásról, hanem nyílt pénzügyi terrorról van szó.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2011. november 27. 09:13
Ha elfogynak az érvek,előkerülnek a fegyverek.Nagyon ne legyen igazam,de ebből,ami a világon folyik,könnyen lehet háború.
bimbókutya
2011. november 27. 08:57
Hól él ez?A Holdon?
Biomechanoid
2011. november 26. 23:25
Ébredezünk, ébredezünk? Csak azt nem értem, miért kellett odaadni az ellenségnek a nyugdíjkassza tartalmát. Most jobb lett? Ja, jobban lehet sírni. A kibaszott vezéretek kúrta el, a minimum lenne, hogy fellógassátok, és helyette egy tökösebb valakit kerítsetek.
HSL
2011. november 26. 23:08
Ennek a spinének is az agyára ment a narancslikőr. Szabó Anna közlegény, háború van, irány a frontra krumplit pucolni! Mars ki az irodából, jobb-bal-jobb-bal-jobb, szedje a lábát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!