Kis történelem- és mateklecke fitneszrepublikánusoknak

2011. október 26. 13:35

A népre hivatkozva, a nép nélkül - ez a helyes magyar republikánus trend.

2011. október 26. 13:35
Szerk.
Regnum!

„Legyünk korrektek, és büfögtessük vissza a kis republikánusokkal a konzekvens történelmi leckét, még ha gond is nekik.

1918: Magyar Népköztársaságot kiáltottak ki Károlyiék a patkányforradalom után. 1919: Kun Béláék tanácsköztársaság hoztak létre a kommunista puccs után és először a magyar történelemben állami szinten intézményesített terrort vezettek be. 1946: első köztársaság jön létre, szovjet megszállás alatt és a szovjetizálás első lépcsőjeként. 1949: népköztársaság jön létre, amely másodszor hozza el a kommunista diktatúrát a magyar népnek és újra az intézményesített terrort is. 1989: a népközársaság köztársasággá szelídül és a kommancsok hatalmat tudnak átmenteni (az államformaváltás is ők szorgalmazzák az országgyűlésben).

Mégegyszer hülyebiztosan csak nektek: 1946: első. 1989: második. .... és nincsen harmadik. (és ne is legyen)

Egy szó mint száz kedves kicsi 4K!-s fitneszrepublikánusok, ha ti szeretnétek egy negyediket, akkor gyorsan kiáltsatok ki a Kossuth téren, vagy a Gödörben egy harmadikat is. Gyorsan megy az ilyen dolog és nem kell megkérdezni a népet sem róla. Nehogy szakítsatok a jó magyar republikánis hagyományokkal! A népre hivatkozva, a nép nélkül - ez a helyes magyar republikánus trend. Addig is; 4K!-sok, sziasztok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2011. október 27. 00:18
Avagy a felcsúti szarka leírása: "A felcsúti szarka feltűnően kis termetű, ám felettébb szemtelen és erőszakos madár. Járása, fejtartása peckes. Főleg kőbányák és a tokaji szőlők környékén terjedt el, de a felcsúti buckák között vagy akár a budai hegyekben is megél. Fészkének falait gyakran ékesíti furcsa, színes papírlapokkal és a különféle fülkék (pl. szavazó, telefon) láttán érthetetlen izgalomba jön. Ilyenkor mély hangon, szaggatottan és hangosan rikácsol, sőt viselkedése is agresszív lesz. Remek hangutánzó, a "Josip Tot" és "Kaya Ibrahim" kifejezések hallatán sokszor lónyerítéssel felel, de akár dakota dialektusban is tud cserregni. Egyes ornitológusok azt is feljegyezték, hogy szeret az Uniós zászlókra és a saját fészkébe piszkítani. Saját territóriumán belül nem tűr meg más madarakat, csak néhány másik, feltűnően alázatos tartású szarkát. Ezek a felcsúti szarka láttán a legtöbbször "VIKTOR-VIKTOR-VIKTOR" lelkes csivitelésben törnek ki és ütemesen összeütögetik a szárnyaikat. A felcsúti szarka egyébként ritka, (hála Istennek!) és védett állat, kilövését pedig ezidáig még maga Semjén Zsolt sem indítványozta.
Fakutya ezredes
2011. október 26. 21:04
Végre elfelejthetjük az összes kurva pártot, meg a sok politikai bisz-baszt; ittvan nekünk Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király, minden magyarok királya, minden nemzet barátja! Részletes, igényes, és átfogó honlap Őfelségéről a képre kattintva! http://subba.blog.hu/2009/09/08/levente_kiraly
huttinger
2011. október 26. 20:52
Jövőre nemzeti ünnep lesz még március 15.-e?
korona
2011. október 26. 20:22
Felkérem a MAGYAR NEMESI KONGRESSZUST, hogy tegyen határozott lépéseket ennek az országnak, Magyarországnak a megszokott államformájának helyreállításához, a KIRÁLYSÁGHOZ! Éljen a Magyar Királyság! Éljenek a Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!