Most mocskos dolgok folynak az alvilágban

2011. július 21. 10:02

Mindenki mindenkivel szemben tróger és aljas. Amikor fiatal srác voltam, még voltak erkölcsök. Interjú.

2011. július 21. 10:02
Tanyi György
hvg.hu

„hvg.hu: Rendőrségi források szerint az ön elleni támadások azt jelzik, hogy meggyengült a pozíciója az éjszakai életben. Ugyanezt pletykálják az alvilági körökben mozgó ügyvédek is.

T. Gy.: Nincs pozícióm az éjszakában, és nem szeretném, hogy pozíciót töltsek be. Arra, hogy rendőrségi és ügyvédi berkekben ezt rebesgetik, azt tudom mondani: minden ilyen hír valótlan. A másik dolog, hogy azért nem lehet meggyengülni egy olyan helyzetben, ahol én vagyok, mert ezekről a dolgokról a rendőrök, ügyvédek vagy bárki más, aki nincs benne, nem tud, nem is lehet tudni. Régen rossz lenne, ha ezekről a dolgokról ezek az emberek tudnának.

hvg.hu: Ön azt állítja: ha Tanyi Györgyöt megverik, az nem hír. Szerintük viszont az, mert mégiscsak ismert a neve az éjszakában.

T. Gy.: Nem tagadom, hogy egyes hírforrások szerint valamiféle pozíciót töltök be éjszakai körökben, de azt tudni kell, hogy húsz éve nem vagyok büntetve. Ez a húsz év bizonyíték arra, hogy az ember próbál olyan legális életet élni, amellyel a múltját elfeledteti. Úgy érzem, hogy csak az ismeri a valóságot ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, aki ebben él. Most mocskos dolgok folynak az alvilágban. Mindenki mindenkivel szemben tróger és aljas. Amikor fiatal srác voltam, még voltak erkölcsök. Ma már ez teljesen eltorzult. Nincs jelentősége annak, hogy valaki betölt-e valamilyen pozíciót, mert ma már senki nem tölt be semmit. Amiket állítanak, hogy vannak éjszakai maffiózók, az nem fedi a valóságot. Itt nincs maffia, itt érdekek vannak, anyagi érdekek. De anyagi érdekekből sosem alakulnak ki olyan társaságok, amelyek hosszabb távon fenn tudnak maradni, mert ezek az emberek egymás után árulják el egymást, és előbb-utóbb börtönbe kerülnek. Mára az alvilági háborúk megszűntek, ezért igazából katonákra sincs szükség. Ma már kétszáz ember sincs, akit össze lehetne fogni. Van két-három, pozícióban lévő fiatal srác, akiknek vannak ismerősei, de ezek nem a »katonáik«. Most nincs összetartás, régebben volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
burgerking
2011. július 21. 21:46
Szenny MáFia országa. Ennél a tanyinál sokkal súlyosabb dolog, hogy bizonyítékeltüntető-olajos maffiózó a belügyminiszter. Akit az a büdös patkány hóbagoly boross ajánlgatott vitykának, aki az olajozásra egyáltalán lehetőséget teremtett miniszterelnöksége alatt az olaj adóinak halasztott fizetését lehetővé téve. Ez a rühös patkány volt a maffia szálláscsinálója Magyarországon, amúgy véletlenül mindegyik redves 3/3-as tetü.
Back2theUK
2011. július 21. 18:25
Valószínűleg ,olyan mint a nagybátyám (cégvezető-helyettes) : Magyarországon számít valakinek ,de pl. portugál vízvezetékszerelőhöz képest KOLDUS.
korona
2011. július 21. 16:47
Tudatlan vagyok: az alvilágban szoktak nem mocskos dolgok is folyni?
Autofocus
2011. július 21. 12:40
Lehet hogy címeres zsivány a pali de két dolgot nem lehet elvitatni tőle, az egyik a humora ("Családi vállalkozása van a kislányomnak. Egy fitneszterem. Én ott dolgozok mint fitneszedző. Ennyi.") a másik meg a brüsszeli diplomatákat megszégyenítően tapintatos nyelvezete, szerintem ha egyszer jó útra tér, rendőrségi szóvivőként remek karrier várna rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez