Dimitrov elvtárs

2010. június 22. 09:49

Gyurcsány mindjárt Hitlernek állíthatja be politikai ellenfeleit.

2010. június 22. 09:49

„A vádlott Dimitrov vádlóvá lépett elő, leleplezte – úgymond – a hazugságokat, imigyen szolgáltatva legendát és több évtizednyi további propaganda- anyagot az utókor virsliujjú párttitkárainak a Lajtától keletre…

Erre a szerepre készül most a mi Gyurcsány Ferencünk. Dobrev elvtárs nyomán eleven valóság számára a dimitrovi hagyomány, s nem elhanyagolható az sem, hogy e szerepkörben egyszersmind mindjárt Hitlernek állíthatja be politikai ellenfeleit, legfőképpen Orbánt. Igaz ugyan, hogy most nem a Reichstag felgyújtásáról van szó, hanem egy velejéig romlott gazdasági és politikai bűnöző viselt dolgairól, Fittelinától egészen a 2006. október 23-i szemkilövetésig, illetve az azt megelőző tévészékházostromig, ahol nevezett bűnöző arra várt, hogy meghaljon végre egy rendőr.

Erről, ezekről van szó. S Gyurcsány látja magát, amint Dimitrovként leleplezi a sötét összeesküvéseket. A háta mögött pedig ott áll a vártán száznyolc Willi Münzenberg, akik egyelőre aláírásukkal védik szegény Dimitrov elvtársat, akire rátörni készül az ellen. Ez a száznyolc Willi Münzenberg a mi konstansunk. Ezek írnak alá mindig mindent, ezek látnak minden sarokban hitlerájt, ha éppen nem nekik dől a lé, és nem ők mondhatják meg egyedül a frankót.

Az ő lelkük megtestesülése Gyurcsány Ferenc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shamrock
2010. június 22. 13:17
Most az egyszer irt egy jo cikket a "svab" Zsocank.
vagye
2010. június 22. 12:56
"...Ezek írnak alá mindig mindent, ezek látnak minden sarokban hitlerájt, ha éppen nem nekik dől a lé, és nem ők mondhatják meg egyedül a frankót...." Ha jól látom ezekből a sorokból, akkor most AZOKNAK dől a lé... Ennyi? Tehát nem a nép segítése, nem az ország felemelése, pusztán a hatalom (anyagi és egzisztenciális ) itt a tét. Remélem rám cáfolnak.
kesztió
2010. június 22. 11:59
@Bayer Zsolt „(…) az azt megelőző tévészékházostromig, ahol nevezett bűnöző arra várt, hogy meghaljon végre egy rendőr.” Ez még annál is jobb vicc, mint hogy Malina Hedvig megverette magát, hogy ne kelljen vizsgára mennie. Egyet magyarázzatok meg, lécci. Ha a magyar és a szlovák szélsőjobbnak (Bayer esetében még nagyvonalú is a jelző) ilyen mértékben ugyanarra a rugóra jár az agyuk, mért utálják annyira egymást?
röviden
2010. június 22. 11:26
Egy demokratára Lángszavu Gyurcsány, lám odaállasz az ócska fasiszta Pert letiporva dicsőn, óh, te dimitrovi hős!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!