Áll egy ifjú

2010. február 25. 18:32

Rohadt büdös kommunista banda, mér nincsenek ezek felakasztva?”

2010. február 25. 18:32
Áll egy ifjú élmunkás a téren
Kommunista szombatról jött éppen
Dúli dúli a réten
Dúli,dúli a réten

Szobrot képet sematista banda
A munka hőse szerepeljen rajta
Dúli...

Rohadt büdös kommunista banda
Mér nincsenek ezek felakasztva?



az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
force
2010. február 27. 12:40
sok számukat meghallgattam az emúlt napokban. nem beszélnek baromságokat, csak nagyon is szélsőséges. Ezt mondjuk meg lehet érteni, különb senki nem figyelt volna fel rá. de ha belátnák, hogy nem az ideológiákkal van a baj, fasiszta, kommunista. Mi velünk egyszerű halandókkal, akik ilyeneket képviselnek, mert nem tudjuk úgy képviselni, ahogyan azt kéne! az emberek azért válnak ilyen szélsőségessé mert egyre nehezebbek az életfeltételeik és ezt vhogy kiakarják mutatni a világ felé, ha másképpen nem megy,, hát így: CPg PUNK és még 1 sor előadó aki csodás, de megszüntették. mert olyan hangot kelt az emberekben, amely a jelnlegi felfogást megingatja totálisan.
Karpo
2010. február 26. 14:26
Ezek a zenekarok nem adtak ki lemezt, ha jól emlékszem. Kazettára másolgattuk egymástól, egyre szörnyűbb minőségben. Így terjedtek. Elég volt elkészíteni egy mastert és napokon belül a fél ország garantáltan hozzájutott.
Karpo
2010. február 26. 08:19
Annak idején a CPg-t a kommerek neonáci bandák számaival együtt kezdték el terjeszteni kazzettán. Mivel a zenei nívóban a két irányzat között nem volt nagy különbség, széles körben elterjedt az a tévképzet, hogy egy rasszista zenekarról van szó: cigánypusztító gépezet néven váltak ismertté. A valódi név Come on Punk group, később Coitus Punk group volt. Bővebb info: Pol Pot megye punkjai c. dokumentumfilm.
marós
2010. február 26. 06:52
A retró betette a lábát a kampányba. Őszintén, a retróban mindenki, csak a fiatalságát sírja vissza, a diktatúra borzalmai meg mintha nem is lettek volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!