Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Magyar focikapust igazolt a spanyol elitklub!

2024. május 17. 10:19

A spanyol első osztályban szereplő Real Sociedadban folytatja pályafutását a 17 éves magyar tehetség.

2024. május 17. 10:19
Real Sociedad V Valencia CF - Laliga EA Sports

Nyitókép: Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images

A kispesti klub tájékoztatása szerint Tompa Ákos 2019-ben érkezett a klubhoz Orosházáról, csaknem négy évet töltött a Magyar Futball Akadémián, ahol az U15-ös gárdában szerepelt először. A korosztályos együtteseknél végigjárta a ranglétrát, többször edzhetett a Honvéd első csapatával és felkészülési mérkőzésen a meccskeret tagja is volt. A fiatal kapus már tavaly nyáron is vendégeskedett a spanyol csapatnál. – írja az M4 sport.

A 17 éves, korosztályos válogatott kapust a spanyol élvonalbeli, legutóbb Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Real Sociedad szerződtette.

„Nagyon tetszik a hely, kicsit meglepődtem, amikor felvetődött az átigazolás, de nagy örömmel töltött el, óriási lehetőség ez a számomra. Tartalmas időszakot töltöttem a Honvéd akadémiáján, amely sokat adott hozzá a karrieremhez. Terveztem, hogy szeretném majd kipróbálni magam külföldön is, azonban nem volt meghatározva, hogy pontosan mikor. A Real Sociedadnál is bizonyítanám a rátermettségemet, a célom, hogy számítsanak rám – szeretnék a felnőttcsapatban bemutatkozni”– mondta Tompa Ákos.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­d­­ ­a­­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­­p­­­u­n­­­c­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!