Döntött a visszalépésről a török sztárcsapat, Szalai Attila korábbi klubja

2024. április 03. 13:56

Törökországban sürgős megoldást kell találni az égető problémákra.

2024. április 03. 13:56

Fotó: Huseyin Yavuz/Getty Images

Mint arról beszámoltunk, a március 17-én rendezett Trabzonspor–Fenerbahce török bajnoki találkozó végén a hazai szurkolók nem tudták elviselni a 3–2-es vereséget, és beözönlöttek a pályára.

Már a meccs alatt is repült a gyepre égő fáklya és néhány oda nem illő tárgy, a lefújás után azonban még tovább mentek: megtámadták a győzelmet ünneplő Fenerbahçe-játékosokat, akik bemenekültek az öltözőbe.

Ezt is ajánljuk a témában

A Trabzonban elszenvedett szurkolói atrocitás után a Fenerbahce vezetőségbe kilátásba helyezte, hogy nem folytatja a szereplését a török labdarúgó-bajnokságban. A 28-szoros bajnok isztambuli klubnál rendkívüli közgyűlést hívtak össze, amelyen úgy határoztak: Szalai Attila korábbi csapata az idény végéig marad a török élvonalbeli bajnokságban, a Süper Ligben – ezt követően határoznak majd a folytatásról.

„Mindegyik megbeszélésen az volt a legkevésbé preferált lehetőség, hogy kilépjünk a ligából. Azért nem támogatott ez a lépés, mert az emberek úgy gondolják, hogy alacsonyabb osztályban ugyanazokkal a problémákkal kellene foglalkoznunk, mint itt.

A visszalépést a szezon végi közgyűlésig levesszük a napirendről”

– fogalmazott Ali Koc a tabellán jelenleg második helyen álló klub elnöke a döntést követően.

Ahogy arról szintén írtunk, a török futballban egyre gyakrabban fordulnak elő az utóbbi időben erőszakos megmozdulások: bíróverés, szurkolói atrocitás, játékosok pályán való megtámadása.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­ ­­l­­­á­­­n­y­o­­k­­ ­v­­á­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!