Megvan Sallai helyettese? Sallói Dániel elődöntőbe lőtte a Kansas Cityt!

2023. november 06. 08:52

Sallói Dániel ismét gólt lőtt, csapata főcsoport-elődöntőbe jutott, meglehet Sallai Roland helyettese a bolgárok ellen.

2023. november 06. 08:52

Sallói Dániel gólt lőtt, csapata, a Sporting Kansas City pedig bejutott a nyugati főcsoport elődöntőjébe az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS). Egy hete, a St. Louis City otthonában 4-1-re nyert a Kansas City, amely a második mérkőzésen 2-1-re győzte le az alapszakaszt nyugaton az élen záró ellenfelét. Sallói a 73. percben talált be, 2-0-ra alakítva az állást, majd a vége előtt pár perccel szépített a vendég együttes.

A magyar játékos az ötödik gólját szerezte rájátszásban, ezzel a klub örökranglistáján a második helyen 

befogta a magyar származású, korábbi dán válogatott Molnár Miklóst, és már csak a szerb születésű, volt amerikai válogatott Predrag "Preki" Radosavljevic áll előttük nyolccal.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a Sporting 2-0-ra nyerte és a következő körben a Houston Dynamo-Real Salt Lake ütközet győztesével találkozik idegenben, november 25-én vagy 26-án. Az az összecsapás már egy meccsen dől majd el.

Marco Rossi talán kicsit nyugodtabb most a példátlan sérüléshullám után: 

a sorsdöntő Eb-selejtezők előtt kihullott a keretből Orbán, Fiola, Sallói és Varga Barnabás is, 

ám egyetlen pont elég a hátralévő kettő meccsen – idegenben Bulgária és otthon Montenegro ellen – ahhoz, hogy csont nélkül jussunk ki a jövő évi németországi Európa-bajnokságra.

(MTI)

Nyitókép: X

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 06. 10:01
Mínusz két kezdő csatárban vagyunk, így minden jó formában lévő játékosnak óriási lehetőség, hogy pályára lépjen. Ha nagyon szigorúan nézzük, ha nem kapunk gólt, akkor kinn vagyunk az EB-n, de ennél nyilván magasabbak az ambíciók. Nem jó a sok sérült, de azért egyik meccs sem megoldhatatlan. Hajrá!!! Magyarok!!!
Squalline
2023. november 06. 09:14
A legjobbakat kívánom neki, és most jobban fut odakinn a szekér, mint általában. De ha kérhetem, csak őt ne.
Novicsok-5
2023. november 06. 09:03
A litvánok ellen nem vált be.
pipa89
2023. november 06. 09:03
Akkor pontosítsuk a végét Sallai hullott ki és Sallói lehet jelölt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!