Marco Rossi elmondja, miért értékelik nagyra Szoboszlai Dominikot Angliában (VIDEÓ)

2023. október 12. 09:23

„Ő tényleg példakép lehet mindenki számára” – mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

2023. október 12. 09:23
null

„Amiért Dominikot ennyire nagyra értékelik Angliában, az nem kizárólag a technikai tudása, hanem az elhivatottsága, az agresszivitása, a labdával és a labda nélkül mutatott sebessége” – árulta el Marco Rossi az M4 Sportnak.

„Ebből a szempontból Dominik az elmúlt négy évben hatalmasat fejlődött” – mondta.

Nagyon elhivatott volt és erről az elhivatottságról kell példát vennie minden magyar játékosnak,

akár válogatott, akár nem. Ő tényleg példakép lehet mindenki számára” – mondta Marco Rossi.

Korábban a Mandiner is beszámolt róla, hogy Szoboszlai Dominik futotta eddig a legtöbbet az angol Premier League-ben.

A Liverpool magyar futballistája 83,6 kilométert futott eddig a hét bajnoki fellépésén.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: RONNY HARTMANN / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 12. 09:50
A húst megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a húst, és lassú tűzön kevergetve addig pároljuk, amíg ki nem fehéredik. Lehúzzuk a tűzről, hozzákeverjük a pirospaprikát, némi sót és a köménymagot, majd felöntjük a borral és legalább ugyanennyi vízzel. Hozzáadjuk a 2 gerezd megtisztított fokhagymát, a félbevágott paradicsomokat, a kicsumázott paprikákat és picit rotyogtatva majdnem puhára főzzük a húst. Amikor már majdnem elkészült a leves (kb. 1,5 óra), hozzáadjuk a megtisztított, apróra kockázott sárga- és a fehérrépát, valamint a zellerzöldet és további 10 percig főzzük. Beletesszük a felkockázott burgonyát is, és még 10 percig főzzük. Apróra vágott petrezselyemzölddel és friss kenyérrel tálaljuk.
connorj
2023. október 12. 09:34
És még azt a nagYon helyes döntéseket is elfogadta, hogy az Izland elleni gólja után, nem mehet az Európa Bajnokságra veletek. A Szoboszlai apuval együtt menjetek el Liverpoolba egy jó Gulyást főzni, Vagy hívjátok ide nyáron edzeni a Liverpooli fiúkat. https://vm.tiktok.com/ZGJ3sfSMn/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!