Lokális felmelegedés

2024. április 25. 00:03

2100-ig az átlaghőmérséklet emelkedése Magyarországon a globális mérték legalább másfélszerese lesz, de akár háromszorosa is lehet. A bölcs döntés az, ha pesszimisták vagyunk: a vízgazdálkodás és a járványok megelőzése a mindenkori kormányzás központi témájává válhat.

2024. április 25. 00:03
Böszörményi-Nagy Gergely
Böszörményi-Nagy Gergely
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­n­y­­­o­­­k­ ­v­­­á­­r­­­n­a­k­­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 25. 11:18
A Föld, köszöni jól van. A klímája évmilliárdok óta folyamatosan változik, ahogy az élővilága is. Fingunk nincs mitől, hogyan és miért. Nincs ember, aki ezt megállítsa. Te se, te balfasz méregzöld geci! Mert csak egy méregzőld kamu az emberek okozta klímaváltozás, egy beteg, társadalomgyilkos ideológia áltudományos kiszolgálása. 50 éve globális lehűlést hazudtak, meg a fosszilis készletek kimerülését 2020-ra. Most más, kívül zöld, belül vörös hazugságokkal házaltok, de ezekkel is sorozatban buktok meg. Menjetek a fenébe!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!