Akár Bobby Ewinggal vagy a T-1000-essel is találkozhatunk – Messze sem kell mennünk

2024. március 23. 21:44

Éppen csak két hetet kell várnunk, és igazi világsztárokkal, színészekkel és képregényesekkel találkozhatunk Európa egyik legnagyobb rendezvényén.

2024. március 23. 21:44
Robert Patrick, Comic-Con, Terminátor 2. – Az ítélet napja
Böjtös Gábor
Böjtös Gábor

Nyitókép: CBS Photo Archive/Getty Images

Sci-fik, könyvek, képregények, társasjátékok és a cosplay szerelmesei! 2024. április 5. és 7. között immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Comic-Con Prague, a népszerű popkulturális fesztivál a prágai O2 universe-ben. A rajongók olyan ikonikus karakterrel találkozhatnak, mint Arnold Rimmer a Red Dwarfból, de további nagy nevek is felbukkannak a beharangozott vendégek listáján.

Tavasszal így Prága ismét a képregények, filmek és sorozatok rajongóinak paradicsomává válik,

 egyben főszerepet kapnak a saját, egyedi készítésű jelmezek, a videójátékok, társasjátékok, könyvek és képregények. A Comic-Con Prague az 5. évforduló alkalmából számos sztárt lát majd vendégül.

„Chris Barrie, a brit színész, aki leginkább Arnold Rimmer alakításáról ismert a Red Dwarfban, biztosan itt lesz velünk, hogy együtt ünnepeljük a születésnapot, de más Hollywood-i csillagokkal is tárgyalunk, és fokozatosan jelentjük be őket. A listára különösen nagy gondot fordítunk, mert ez az ötödik év már egy kisebb évforduló.” – mondja Pavel Renčín, annak az Active Radio-nak a marketingigazgatója, amely az eseményt szervezi.

De szintén találkozhatunk a prágai eseményen Patrick Duffy-val, avagy a jól ismert Bobby Ewinggal a Dallasból, aki Scherer Péterrel nemrég itthon forgatott, valamint a meghívott vendégek között szerepel 

Robert Patrick, a T-1000-es modell a Terminátor 2. – Az ítélet napjából,

 Warwick Davis, avagy a Leprechaun gyilkos koboldja, vagy éppen a képregényes alkotó, Stjepan Šejić, aki a videójátékokban is feldolgozott The Darknessről vagy éppen az itthon a Fúzió-antológiában elérhető Witchblade-ről ismert, nem utolsó sorban a Magyarországon omnibus kiadásban megjelent Transmetropolitan rajzolója, Darick Robertson is jelen lesz.

Ezt is ajánljuk a témában

A látogatókat lebilincselő előadások várják a videójátékokról, a képregényes és az irodalmi világról, valamint más népszerű tudományos és technológia témákról, továbbá különleges kiállítások is várhatók. Emellett a gamereket egy óriási videójáték-terem várja az új és a retró konzolokkal, virtuális valósággal, valamint gamer számítógépekkel és laptopokkal. A társasjáték-terem ezen felül kínál több tucat asztallal kártya- és társasjátékokat.

Prágába pedig már nemcsak repülővel, de vonattal is 6 óra alatt eljuthatunk, így semmi akadálya annak, hogy aki szeretne jelen lenni a rendezvényen, az ne csak online kövesse azt, hanem személyesen is.

A rendezvény honlapja: https://www.comiccon.cz/

Jegyek: https://www.comiccon.cz/landingeng

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­g­ö­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­­k­­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
kislaci-2
2024. március 23. 22:08
mind a ketot csipom
RasPutin
2024. március 23. 21:58
Vajon miért Prágában és miért nem Budapesten?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!