Lélekmelengető dallal rukkolt elő az Opera karácsonyra (VIDEÓ)

2023. december 25. 12:56

A Felviszel címet viselő szerzemény már most nagy népszerűségnek örvend.

2023. december 25. 12:56

Pár napja osztotta meg ünnepi videóját a Magyar Állami Operaház, amely a Felviszel címet kapta. A karácsonyi kliphez azt írták kísérőszövegként, hogy az „idén is egy ünnepi kisfilmmel koronázzuk meg az adventi időszakot, ezzel kívánva áldott és békés karácsonyi ünnepeket minden kedves nézőnknek!”

A dalról Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója is írt közösségi oldalán. Mint fogalmazott, „miközben már 130 ezres össznézettség táján tart az OPERA pár napja kirakott karácsonyi klipje (és ez még csak a kezdet!), látom, hogy a híradásokban a szinte kizárólag belsősökből álló stábunk két ifjú tagja gyakran kimarad.  Pedig Czeglédi Zsombor vizuális művészete nemcsak legalább egytucat operai előadás része, hanem negyedik éve forgatja-vágja-rendezi e karácsonyi filmjeinket is. Ez hatalmas szellemi és fizikai feladat, amelyet évről évre nagy sikerrel cégez. 

Következő nagyobb munkája a Borisz Godunov produkció vetítéseinek tervezése lesz.

Andorka Márton nemrég érkezett hozzánk, súgóként dolgozik, de tudni kell, nálunk ahhoz zeneakadémiai diploma szükséges. Ő zeneszerzést végzett, ezért kiválóan meg tudta hangszerelni az idei dalt, és majd a január 8-i operaházi esten, az Év Sportolója gálán is több ilyen szimfonikus munkája hallható. Ma már e huszonévesek nélkül nem tudunk, de nem is szeretnénk létezni, 

nélkülözhetetlen az ő látásmódjuk a nagy egészhez”

 – hangsúlyozta Ókovács.

A teljes stáblistát alább tekinthetik meg:

A dalt pedig alább hallgathatják meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. december 25. 18:58
https://youtu.be/cK7fSBEUhLY?list=RDgNyZlODZDPg
zsolti123
2023. december 25. 17:18
https://www.youtube.com/watch?v=gNyZlODZDPg&list=RDgNyZlODZDPg&start_radio=1 https://www.youtube.com/watch?v=QBVpabsx734&authuser=0 https://youtu.be/z_xVoC4cbS4
Kormánypárti2
2023. december 25. 14:28
És ha még legális lesz hozzá a fű is!
dimaggio
2023. december 25. 13:53
Csodaszép .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!