Kiengedték Madonnát a kórházból

2023. június 29. 18:53

Már New York-i otthonában van az énekesnő.

2023. június 29. 18:53
null

Madonnát kiengedték a kórházból, már otthon van, és jobban érzi magát az intenzív osztályon töltött idő után – értesült a BBC. Ahogy portálunk is beszámolt róla, Madonna elhalasztotta világ körüli turnéját, miután egy bakteriális fertőzés miatt intenzív osztályon ápolták.

Madonna menedzsere, Guy Oseary a BBC érdeklődésére elmondta: súlyos bakteriális fertőzést kapott el az énekesnő, ami miatt néhány napot az intenzív osztályon töltött.

A kezelést követően egy magánmentővel vitték New York-i otthonába

– közölte az egyik forrás.

„Mindannyian azt hittük, elveszíthetjük..." - megszólalt Madonna egyik rokona

A család felkészült a legrosszabb eshetőségre is.

***

 

Nyitókép: Ben STANSALL / AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zavulon
2023. július 18. 05:38
A hölgy a képen kicsoda?
mijjamano
2023. június 30. 11:09
A vén zsidó (a kurva kicsit erősnek tűnhet, de pályafutása elején még anyagi előnyökért használta a punciját) körül nagyon állt már a levegő, kicsit meg kellett kavarni. Egyébként meg, aki nem becsüli a közönségét annyira se, hogy ne várassa meg 90 percet, az csak dögöljön meg!
Bell & Sebastian
2023. június 30. 10:17
Ez a nő maga a baktérium. Annak tervezték, úgy él, és ekként is fog elpusztulni.
Welszibard
2023. június 30. 09:23
Az USA nagyvárosok terein. utcáin ott lebzselnek egész nap a hajléktalanok, drogosok, ott végzik el a dolgukat, maguk alá vizelnek a járókelők szeme láttára. Nem lehet csodálkozni, hogyha valaki súlyos bakteriális fertőzést kap. Ez Amerika szégyene. Fegyverre van pénzük, de az utcára lehet sz.rni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!