Bélám! Miért szaladtál Sztálin ölelő karjaiba? – Nagy Feró és a Tanácsköztársaság

2016. március 21. 23:56

Nagy Feró monológja a Kommunisták Magyarországi Pártjának néhai KB-elnökéhez '93-ból.

2016. március 21. 23:56

Nagy Feró 1993-ban Farkasházy Tivadart parodizálva köszöntötte Kun Bélát a Horthy-rendszernek temetést rendező Demokratikus Charta nevében: „Ha ön nem ment volna el, nem hagyja itt ezeket a munkásokat, nem szalad Sztálin ölelő karjaiba, akkor még mai napig is esetleg... (...) Ha belegondolok, Bélám, itthon maradsz, nem mész el, megúszhattad volna 15 évvel! Így meg? Beleszaladtál Sztálin ölelő karjaiba. Most már csak arra vagyok kíváncsi, mikor fog a Charta rendezni egy Kádár–korszak-temetést!”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. február 13. 22:42
Levezényelték a nemzeti vagyon ocsmány, csúsztatásokkal, terelésekkel fedett privatizálását, a számonkérés késik, de nem marad el! Sztalin "ölelő" karja is ilyen számonkérés volt.
GV0917
2016. március 23. 20:07
Ferókám! Rokonlelkek voltak Kádárral! Kun Béla a Frankl(in) Társaság tankönyvkiadója engedélye nélkül gyerekcsíny által módosított tankönyv előlapján mp-val írta így!! Frankl Béla- jól hangzott. Mert hiszen nemcsak a Kohn-t találta szimplának.De ha komoly érzelmi konfliktusba keveredtek- hatalom ide- hatalom oda- elsírták magukat..Az ÁVH-s smasszereik röhögve csupán a szar János néven emlegették... Nos Béla- azaz Bélád az otthagyott cassa miatt pityeredett el, mert közben egy kiváló nemes magyar úr Takách Tolvay- diplomata, a volt magyar királyi KÜM pénzét meglovasította-/nomen est omen/
abraxas
2016. március 23. 20:06
Szervusz Feró! Szervusz Feró! :-D
Bokros Birka
2016. március 23. 19:41
Én a "Demokratikus" zsidó Chartára tippelek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!