Szombaton és vasárnap lesz a PlayIT, a régió legnagyobb gamer rendezvénye

2015. november 27. 15:31

November 28-29-én, szombat-vasárnap, mindkét nap 10 és 19 óra között a budapesti HUNGEXPO csarnokban kerül megrendezésre a soron következő PlayIT.

2015. november 27. 15:31

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül az IT, a mobilok és a videojátékok világa iránt érdeklődőknek.

A változatos programoknak több színpad ad otthont: Window10-GameStar (központi helyszín), Cosplay Village (fotó, film, képregény), ESL (az e-sportok kedvelőinek), Minecraft zóna, Sport TV-Mozdulj gamer, Esport 1v1 színpadok, Monster stage (Call of Duty: Black Ops 3), 576 Kbyte shop (Oculus Rift, Samsung Gear stb.), Videós színpad, Óbudai Egyetem-NIK, Veletech.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!