Minden, ami játék

2015. november 30. 11:05

November 28-29-én rendezték a Hungexpón a PlayIT-et, a régió legnagyobb gamer seregszemléjét. Táblás játékoktól Samsung Gearig, Legótól Cosplay-ig, e-sportoktól szörnyekig, a terület összes szegmensébe betekintést nyertek az érdeklődők. Közben izgalmas előadásokat hallgathattak, és robotokat is láttak!

2015. november 30. 11:05
Admin

Sokak véleménye, hogy a játék a 21. század művészete: a legkomplexebb és leginteraktívabb kifejezési forma, megvalósul benne a wagneri összművészetiség. Egyelőre nem tartunk itt, és általában „csak” a számítógépes-videós változatokra gondolnak. A PlayIT mindenesetre jelezte: tényleg ebbe az irányba tartunk. Döbbenetes az iparágban/művészetben és az azt megalapozó technológiákban rejlő potenciál, és hogy az oktatástól a hadászatig, a telekommunikációtól az orvostudományig mennyire, és mindinkább átszövi a hétköznapokat a játék.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!