Néptánc minden mennyiségben Egerben

2012. augusztus 16. 14:04

A XXIV. Agria Nemzetközi Folkhétvégén erdélyi, görög, kanadai, lengyel, macedón, török, ukrán és hazai táncegyüttesek produkcióit láthatja a közönség.

2012. augusztus 16. 14:04

Erdélyi, görög, kanadai, lengyel, macedón, török, ukrán és hazai táncegyüttesek produkcióit láthatja a közönség a XXIV. Agria Nemzetközi Folkhétvégén, amelyet augusztus 17. és 19. között rendeznek Egerben. A színpompás fesztivál pénteken, a város központjában, a Dobó téren a résztvevő táncegyüttesek felvonulásával és az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, majd a tánccsoportok bemutatkozása következik.

A szombati napon a rendezők táncházakkal, külföldi táncosok fellépésével, illetve a Buda Folk Band műsorával várják a város lakóit, illetve a településre látogató turistákat, szintén a Dobó téren. Vasárnap a Líceum udvarán folytatódik a program, ahol nemzetközi néptáncgálára kerül sor. A programot világzenei együttesek koncertje és kézművesvásár színesíti. A fesztivál megrendezését támogatja a Nemzeti Kulturális Alap.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!