Oscar: már számlálják a szavazatokat

2011. február 23. 14:10

Az Oscar-szavazás lezárult, már folyik a voksok összesítése. A díjazottak tehát megvannak, vasárnap éjjel pedig minden kiderül.

2011. február 23. 14:10

Az Amerikai Filmakadémia 5700 tagja kedd estig küldhette el szavazatát az idei filmtermés legjobbjaira. Az Oscar nyerteseire a vasárnap esti gálaesten derül fény, a szavazatokat a PricewaterhouseCoopers könyvvizsgálói számlálják össze, ők őrködnek afelett is, hogy a díjátadó előtt senki ne értesüljön a végeredményről.

A filmipar legrangosabb díját idén 83. alkalommal osztják ki. A legnagyobb esélyes A király beszéde című történelmi dráma 12 jelöléssel, A félszemű című Coen-western tíz, A közösségi háló nyolc jelölést kapott, csakúgy mint az Eredet.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2011. február 25. 07:30
Nem tudom, másnak mennyit jelent az Oscar, de nekem Marlon Brando 2. Oscarja jut eszembe, azaz el sem ment az átadásra. Valamiért nem szeretem, de mondom, mert megint rám fogják, hogy antiszemita vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!