Spielberg a jövőről mesél

2010. április 09. 10:35

A Föld jövőjéről készít ismeretterjesztő sorozatot Steven Spielberg. Az animációs miniszériát a Discovery Channel fogja vetíteni.

2010. április 09. 10:35

A Oscar-díjas filmmogul a DreamWorks TV-vel és a DreamWorks Animationnel karöltve dolgozik a Future Earth című projekten, amely azt mutatja be, milyen lesz az élet bolygónkon huszonöt, ötven, illetve száz év múlva. Az animációs minisorozatot a Discovery Channel fogja vetíteni, ahol Spielberg jelenleg a The Rising: Rebuilding Ground Zero című sorozatnál producerkedik.

Clark Bunting, a csatorna elnöke a Varietynek elmondta, a Future Earth csak az első lépése egy műsorsorozatnak, melyre szerződést kötöttek Spielberggel és animációs cégével. A rendező egyre több tévés munkát vállal, a nevéhez fűződik az Elit alakulat és a Pacific, pár Warner-rajzfilmsorozat de még a Vészhelyzet is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
negeev
2010. április 10. 00:07
Általában jó kis munkákat szokott összehozni Spielberg. Kiváncsian várom ezt is. A Discovery-t meg mindenkinek ajánlom, hogy nézze. (Talán, akkor kevesebb butaságot fog kommentelni a jövőben.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!