Vérfagyasztó felvétel: a kabinból videóztak, mikor leszakadt a felvonó Törökországban (VIDEÓ)

2024. április 13. 22:12

A baleset egy áldozatot követelt, sokan megsérültek.

2024. április 13. 22:12

Nyitókép: Képmetszet / hirado.hu

Ahogy arról beszámoltunk, egy ember meghalt, 10-en pedig súlyosan megsérültek a dél-törökországi Antalyában, amikor egy drótkötélpálya egyik kabinja nekiütközött a felvonórendszer egyik törött oszlopának. A hirado.hu cikke szerint a kabin alja az ütközéskor leszakadt, az utasok az alattuk lévő sziklákra zuhantak. A kabinban készült felvételt alább tekinthetik meg:

A felvonókban rekedt embereket nyolc helikopter segítségével szabadították ki, még a hadsereget is a helyszínre vezényelték, hogy segítsenek a mentésben.

Tíz órán át lebegtünk az egyik kabinban. Nagyon félelmetes volt. Mindenki erőn felett dolgozott, hogy kiszabadítson bennünket” 

– mondta egy férfi, aki sértetlenül úszta meg a balesetet. A sziklás, nehezen megközelíthető helyen tartó mentés rendkívül lassan haladt, mert a kabinokból, amely mindegyikében 6 utas tartózkodott, csak egyenként lehetett kiemelni a bent rekedteket.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­ ­l­­­á­­n­­y­­o­k­­­ ­v­á­­r­n­­a­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Sadas
2024. április 14. 09:05
Egy ember meghalt, 10-en pedig súlyosan megsérültek . 6 személyesek a kabinok...Egy kabin sérült meg. Akkor mi is történt itt ? Nem kerek a történet. Tehát egyből kiestek hatan. 1 halott 5 sérült. A maradék 4 mentés közben?
Tommaso
2024. április 13. 23:58
ez vérfagyasztó????????????? most eszkalálódik a gázai helyi háború regionális konfliktussá, és ti egyetlen lény haláláért vagytok úgy oda?
GrumpyGerald
2024. április 13. 22:38
Minden ami libeg, vagy lebeg, az veszélyes. Ha ezt elfogadod, jobbak az esélyek, hogy nem lesz részed a felvételen látható rémálom-horrorban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!